LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 24 Ιανουαρίου 2024 15:28 | Ανανέωση: 24 Ιανουαρίου 2024 15:38

Ρωσία: Συνετρίβη μεταγωγικό με 74 επιβάτες - Η στιγμή της πτώσης (βίντεο)

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας που επικαλειται το RIA Novosty το αεροπλάνο μετέφερε Ουκρανούς αιχμαλώτους για ανταλλαγή κρατουμένων στην περιοχή.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

(εικόνα αρχείου)


Τη στιγμή της συντριβής ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους με 74 επιβαίνοντες κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής του Μπέλγκοροντ στα σύνορα με την Ουκρανία την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας που επικαλειται το RIA Novosty το αεροπλάνο μετέφερε Ουκρανούς αιχμαλώτους για ανταλλαγή κρατουμένων στην περιοχή.

Η επίσημη ανακοίνωση που ρωσικού υπουργείου, σύμφωνα με το RIA, αναφέρει ότι «περίπου στις 11 το πρωί, ώρα Μόσχας, ένα αεροπλάνο Il-76 συνετρίβη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης πτήσης στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 65 Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιωτικοί, έξι μέλη πληρώματος και τρεις συνοδοί»

Το αεροπλάνο που συνετρίβη είναι ένα Ilyushin Il-76 το οποίο για άγνωστο λόγο έχασε ύψος και συνετρίβη με αποτέλεσμα το 72 τόνων αεροσκάφος να μετατραπεί σε μια μπάλα φωτιάς.

Στην περιοχή του Μπέγλκοροντ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά με ρίψεις πυραύλων από τον ουκρανικό στρατό με τελευταία μια πυραυλική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο 25 ανθρώπων.

Μόσχα: Η Ουκρανία κατέρριψε το αεροσκάφος

Η Μόσχα κατηγορεί την Ουκρανία ότι κατέρριψε το αεροσκάφος. Όπως μετέδωσε συγκεκριμένα το πρακτορείο ειδήσεων TASS, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι η Ουκρανία κατέρριψε το στρατιωτικό αεροπλάνο, κάνοντας λόγο για «βάρβαρη» ενέργεια.

«Σκότωσαν τους δικούς τους στρατιώτες»

Νωρίτερα και ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας κατηγόρησε την Ουκρανία ότι ήταν εκείνη που κατέρριψε το Il-76. «Σκότωσαν τους δικούς τους στρατιώτες, τις μητέρες τους, τα παιδιά τους που τους περίμεναν», ανέφερε ο Βιάτσεσλαβ Βολόντιν. «Σκότωσαν τους πιλότους μας που πραγματοποιούσαν ανθρωπιστική αποστολή (…) με αμερικανικούς και γερμανικούς πυραύλους», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

“Η Μάγισσα”: Sneak preview από το επεισόδιο της Τετάρτης (βίντεο)

Παραλιακή: Τροχαίο με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες (βίντεο)

Ομόφυλα ζευγάρια - Άνθιμος: Βουλευτές ζητούν βοήθεια από την Εκκλησία, γιατί “βιάζεται” η συνείδηση τους (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο