LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2024 17:38 | Ανανέωση: 22 Ιανουαρίου 2024 19:44

Δίκη για το Μάτι: Νέα παραδοχή ότι γνώριζαν για νεκρούς πριν την συνέντευξη τύπου

Ακόμα ένας κατηγορούμενος στη δίκη για την πυρκαγιά στο Μάτι παραδέχθηκε ότι οι επιτελείς της πυροσβεστικής γνώριζαν πριν από την συνέντευξη τύπου.

φωτιά - Αττική - Μάτι - Νέος Βουτζάς

Ακόμα ένας κατηγορούμενος στη δίκη για την πυρκαγιά στο Μάτι παραδέχθηκε ότι οι επιτελείς της πυροσβεστικής γνώριζαν για την ύπαρξη νεκρών πριν από την συνέντευξη τύπου στο κέντρο επιχειρήσεων, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα. 

Πρόκειται για τον τότε συντονιστή εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής ο οποίος στη δίκη παραδέχθηκε ότι γύρω στις 11 το βράδυ του έδειξε η ΕΜΑΚ 16 σάκους με νεκρούς σε αυτοκίνητα και κοντά στη θάλασσα. Όπως είπε, ενημέρωσε αμέσως τον Αρχηγό, ο οποίος είχε από πριν την ίδια πληροφορία.

Είναι ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος παραδέχεται πως στην Πυροσβεστική γνώριζαν για νεκρούς πολύ πριν την περιβόητη συνέντευξη τύπου παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία δεν ειπώθηκε τίποτα για ανθρώπινες απώλειες.

Ο ίδιος ο τότε αρχηγός της Πυροσβεστικής είχε πει πως ήξερε από πριν για κάποιους νεκρούς, ενώ την Παρασκευή άλλος πρώην αξιωματικός είχε πει πως είχε πληροφορίες για δυο νεκρούς από τις έξι το απόγευμα και πως είχε ενημερώσει ανώτερό του αξιωματικό.

Φαίνεται, τουλάχιστον από αυτά που ισχυρίζονται οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι στη δίκη, πως οι πληροφορίες για την ύπαρξη νεκρών δεν έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία μετά την ενημέρωση στο ΕΣΚΕ, αλλά ήταν σε γνώση της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος πολύ πριν δοθεί η συνέντευξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τα πρώτα λόγια της 39χρονης στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ρωσία: Οργή για τον θάνατο γάτας - Ελεγκτής την πέταξε έξω από τρένο (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Είχε βάλει "κοριό" σε λούτρινο και άκουγε τον πρώην της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)Σήμερα 20:07 | Ειδήσεις

Παρακολουθήστε ζωντανά την προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλαΣήμερα 18:58 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις από την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ποια κατηγορία θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Νέα συζήτηση από την ΠΑΕ παρουσία του Χάρη Δούκα20:37Πολιτική προστασία - Καθαρισμός οικοπέδων: Αυτές είναι οι νεες ρυθμίσεις20:23Μητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)20:08Αίγυπτος: Μετά την επιχείρηση Ισραήλ στη Ράφα, καμία επαφή μαζί του19:54Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μουσείο Οικίας Καβάφη στην Αλεξάνδρεια (εικόνες)19:40Ο πρωθυπουργός στην Τουρκία: Το πρόγραμμα της επίσκεψης19:26Τραμπ: Διαψεύδω την υποψηφιότητα Χέιλι19:12Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλα18:58Αχαΐα: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή (εικόνες)18:44Βόλος: Θρίλερ με νεκρό που έφερε τραύμα από καραμπίνα18:30Eurovision: Ο Γάλλος υποψήφιος διέκοψε πρόβα για διακήρυξη υπέρ της ειρήνης18:17Ταϊλάνδη: Δεκάδες νεκροί εξαιτίας της ακραίας ζέστης18:03Πόλο γυναικών – Κύπελλο: Ιστορική κατάκτηση από τον Εθνικό κόντρα στον Ολυμπιακό17:49Eurovision - Αποκλεισμός Ολλανδίας: Τα “πάνω κάτω” με το νέο τρόπο ψηφοφορίας17:36Κολπική μαρμαρυγή: Πρωτοποριακή επεμβατική θεραπεία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης17:22Επίδομα ενοικίου: Οι πληρωμές ετοιμάζονται17:09Έντι Ράμα: Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την επίσκεψη του16:55Βραζιλία: Στους 136 οι νεκροί της κακοκαιρίας16:42Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους16:28Χαμάς: Δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο16:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο