LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2024 22:49

H Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με κακοήθες μελάνωμα

Τρίτη κακή είδηση για το Μπάκιγχαμ μέσα σε λίγες μέρες, μετά τα ιατρικά νέα για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον.

Sarah Ferguson - Σάρα Φέργκιουσον

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, Σάρα Φέργκιουσον, που χειρουργήθηκε πρόσφατα για καρκίνο στον μαστό, πάσχει από «κακοήθες μελάνωμα», καρκίνο του δέρματος, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

«Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα της Υόρκης πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα» ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος επειδή η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή. Μία από τις ελιές που αφαιρέθηκαν από το δέρμα της και εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνωμα. Η δούκισσα «διατηρεί υψηλό ηθικό» παρά την κακή είδηση που έλαβε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

«Πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει πόσο αναγκαίο είναι να εξετάζεται το μέγεθος, το σχήμα, ο χρωματισμός και η υφή κάθε νέας ελιάς, που θα μπορούσε να είναι ένδειξη μελανώματος», συνέχισε.

Η «Φέργκι», μολονότι έχει πάρει διαζύγιο από τον Άντριου, εξακολουθεί να ζει στην ίδια έπαυλη μαζί του, κοντά στον πύργο του Γουίνδσορ. Αν και δεν είναι επισήμως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, η είδηση για τη νέα ασθένειά της έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τη μυστηριώδη «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» στην οποία υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Κέιτ, η 42χρονη σύζυγος του διαδόχου του θρόνου. Ο βασιλιάς Κάρολος, αδελφός του Άντριου, πρόκειται να χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κεραυνός χτύπησε οικογένεια σε παραλία - Mια νεκρή και τρεις σοβαρά τραυματίες

Πατήσια: 56χρονος βίαζε την κόρη της συντρόφου του από την ηλικία των 8 ετών

Νοσοκομείο Ρίου: Κατέρρευσε τμήμα οροφής σε κλινική

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)Σήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα. Πως παραβίασαν την εταιρεία. 

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχιΣήμερα 09:26 | Ειδήσεις

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε εχθές στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ, στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.


 


 




Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχι09:33Κλιματική κρίση: Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο09:19Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε με το “τριφύλλι”09:06Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)08:52ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι08:25“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου08:11Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους07:58Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”07:44Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ07:31Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης07:17Εορτολόγιο – 8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο