LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Ιανουαρίου 2024 07:48

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη – Δημογλίδου: Από την αρχή καταλάβαμε ότι πρόκειται για έγκλημα

Τι είπε για τα στοιχεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του συζύγου, ότι δεν έχει καμιά σχέση με την εγκληματική ενέργεια.

Κ. Δημογλίδου

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας. Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», υπογράμμισε πως σε ότι αφορά την τελευταία γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, η ΕΛ.ΑΣ από την  πρώτη στιγμή, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του θύματος, κατάλαβε ότι δεν πρόκειται απλά για μια υπόθεση αγνοούμενης αλλά κάτι κρύβεται από πίσω.

«Όλα έδειχναν ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια κι έτσι συλλέξαμε τα στοιχεία που μας οδήγησαν σε δυο συλλήψεις και μια ομολογία. Σε ότι αφορά τον σύντροφο του θύματος που αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που διαψεύδει τους ισχυρισμούς του», ανέφερε στη συνέχεια.

Η κυρία Δημογλίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι το παρελθόν του συζύγου και οι καταδίκες του «χτύπησαν συναγερμό» από την πρώτη στιγμή στα στελέχη της Αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση, αλλά σε ότι αφορά το θύμα ποτέ δεν είχε υποβάλλει οποιαδήποτε καταγγελία σε βάρος του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρίβεια: Ανακοινώνονται νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της

Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με drone σε στρατιωτική βάση

Καιρός - Τετάρτη: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Ελλήνων στην Αλβανία: Συνελήφθη 69χρονος 13:48Φωτιά στο Μούρεσι: Σύλληψη υπόπτου13:35Παραβατικότητα ανηλίκων - Θεσσαλονίκη: Σαφάρι ελέγχων της ΕΛΑΣ13:21Marfin: Σαν σήμερα η τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας13:06Έγκλημα στη Σάμο: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της12:51Κασσελάκης: Γιορτάζουμε την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως 12:37Ζαχάροβα: Οι χώρες της Βαλτικής έχουν απομακρυνθεί από τη Μόσχα12:24Βόλος: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι άνδρα που νοσηλεύεται12:10Χανιά: Ακρωτηριάστηκε ο 14χρονος που έσκασε στο χέρι του κροτίδα11:57Γερμανία: Χιλιάδες συσκέψεις του Στρατού διέρρευσαν λόγω “κενού ασφαλείας”11:43NBA: Έφυγε από τη ζωή ο Ντάριους Μόρις11:29Λήμνος: “Εκρηκτική” Ανάσταση στο Ανδρώνι (βίντεο)11:16Formula 1 - GP Μαϊάμι: Ο Φερστάπεν στην pole position11:02Πλημμύρες στη Βραζιλία: 70000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους10:49Χανιά: 14χρονος τραυματίστηκε με κροτίδα10:35Μανχάταν: Φάρσες για τοποθετήσεις βομβών σε συναγωγές 10:21Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν την Κυριακή του Πάσχα10:07Δημοτικές Εκλογές - Μεξικό: Νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου 09:54Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο