LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2024 22:39

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Η αντίπαλος της Ελλάδας στα νοκ - άουτ

Ποια είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα νοκ - άουτ παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης ανδρών.

AP - Εθνική πόλο ανδρών - Ιαπωνία

(εικόνα αρχείου)

Η Ολλανδία θα είναι οριστικά η αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών, την Πέμπτη (11/1) στο Ζάγκρεμπ, στον νοκ-άουτ αγώνα για πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι "οράνιε" επιβλήθηκαν εύκολα στο Ντουμπρόβνικ της Σλοβενίας με 23-7, κατέλαβαν την δεύτερη θέση του Δ΄ ομίλου, πίσω από τη Ρουμανία, και θα αποτελέσουν το εμπόδιο στο δρόμο της ελληνικής ομάδας για τους "8" της διοργάνωσης. Βεβαίως, το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου τον νικητή του ζευγαριού περιμένει η οικοδέσποινα Κροατία.

Οι όμιλοι της β΄ κατηγορίας ολοκληρώθηκαν χωρίς εκπλήξεις κι έτσι οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια των χιαστί νοκ-άουτ αγώνων. Την Τετάρτη, η Γαλλία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, ελπίζοντας να επαναλάβει το θρίαμβο του 2022 στο γειτονικό Σπλιτ, όταν είχε νικήσει στον αντίστοιχο αγώνα τους "πλάβι", και το Μαυροβούνιο θα παίξει με τη Γερμανία, ενώ την Πέμπτη (11/1), εκτός του ματς της εθνικής, θα συγκρουστούν η Γεωργία με τη Ρουμανία.

Εν τω μεταξύ, στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν προκρίθηκε η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, που παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και πλέον θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Παρά το "νεκρό" δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκε τέσσερα αναπάντητα γκολ, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Γαλλία και πήρε τη νίκη με 15-7, έχοντας ως πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Νίνου με τέσσερα γκολ.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία εγκύου - Αδερφή 39χρονου: Ότι δεν πρόλαβε να κάνει σε μένα, το έκανε σε εκείνη (βίντεο)

Καρδίτσα: Καταζητούμενος για δολοφονία ο άνδρας που “απήγαγε” το παιδί του

Ακρίβεια – Σκρέκας: Η εξειδίκευση των νέων μέτρων

 

 

 


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Bloomberg για Τουρκία - Ισραήλ: η Άγκυρα διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο