LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Ιανουαρίου 2024 20:28

Νίκος Ρόκκος: Θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό του την Πρωτοχρονιά

Δεν πρόλαβε να χαρεί τον ρόλο για τον οποίο αναδείχθηκε. Τα συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού για τον αδερφό του Στέλιου Ρόκκου.

Νίκος Ρόκκος

Της Ευαγγελίας Δεληγιάννη

Είχε εκλεγεί ως πρόεδρος κοινότητας στο χωριό Καλλιόπη όπου ζούσε,στις εκλογές του Οκτωβρίου. Σήμερα πρώτη μέρα του χρόνου θα γινόταν η ορκωμοσία του , όμως αυτός έλειπε. Ο Νίκος Ρόκκος, ήταν μόλις 50 χρόνων και πατέρας τριών παιδιών .

Το Σάββατο είχε φύγει για ψάρεμα, με το οποίο ασχολείτο επαγγελματικά και μετά από αρκετές ώρες βρέθηκε νεκρός, μακριά από το καΐκι του.

Η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, αποχαιρέτισε τον Νίκο με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media:

«Κάθε φορά που έβλεπα αναρτήσεις στα social αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή, τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκαν να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σ' αγαπάμε και πόσο θα μας λείπεις για πάντα!!! Νίκο μας τίποτα δεν θα είναι ξανά ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε».

Ο Αλιευτικός Σύλλογος Λήμνου τον αποχαιρέτισε με μία φωτογραφία στο καΐκι του, μαζί με την ψαριά του .

«Με βαθιά θλίψη και μεγάλο πόνο, αποχαιρετούμε τον συνάδελφο μας Νίκο Ρόκκο που έφυγε αναπάντεχα απ'τη ζωή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στα παιδιά του», αναφέρεται από τον Σύλλογο.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Χωρίς τέλος ο κατάλογος των νεκρών

Κρήτη: Παιδί κατάπιε κέρμα και του στάθηκε στον λαιμό (εικόνες)

Λεμεσός: Νεκρά αδέλφια σε πολύνεκρο τροχαίο μετά την αλλαγή του χρόνου (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο