LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 01 Ιανουαρίου 2024 08:58 | Ανανέωση: 01 Ιανουαρίου 2024 09:11

Λεμεσός: Νεκρά αδέλφια σε πολύνεκρο τροχαίο μετά την αλλαγή του χρόνου (εικόνες)

Ανήλικο το ένα θύμα. Πως ξεκληρίστηκε η οικογένεια, λίγη ώρα μετά από τα χαμόγελα και τις αγκαλιές για την Πρωτοχρονιά και την έλευση του 2024.

Κύπρος - Λεμεσός - Τροχαίο - Πρωτοχρονιά

Μαύρη είναι η Πρωτοχρονια για οικογένεια στη Λεμεσό που έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τέσσερα μέλη της λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου. Θύματα του τροχαίου δυο αδέλφια, ο παππούς και η γιαγιά τους τους οποίους μετέφεραν πίσω στο χωριό μετά τον εορτασμό της έλευσης του νέου έτους. Μια διαδρομή που έμελλε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Νεκροί είναι η οδηγός του οχήματος, Βαθούλα Γεωργίου 27 χρόνων από Λεμεσό, ο παππούς της Νικόλας Ζαβρού 73 ετών από Λιμνάτι, η γιαγια της Ευανθια Γεωργίου 74 ετών επίσης από το Λιμνάτι και ο αδελφος της οδηγού Νικόλας Γεωργίου 17 ετών από Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο παππούς, η γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους, ενώ κινείτο στη λεωφόρο Γιάννου Κραδινιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 44χρονος και είχε συνοδηγό ακόμη ένα πρόσωπο.

Το όχημα των θυμάτων που είχε νότια κατεύθυνση επί της Λεωφόρου, επιχειρώντας να στρίψει στην οδό Αγία Αναστασίας, συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο που είχε βόρεια κατεύθυνση επί της Λεωφόρου. Η συγκεκριμένη οδός, σύμφωνα με την αστυνομία, ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία διερευνώνται, ενώ υπάρχει μαρτυρία για το δυστύχημα η οποία αξιολογείται.

Για απεγκλωβισμό των θυμάτων χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μετά τη μεταφορά τους στο ΓΝ Λεμεσού, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Ο οδηγός του δεύτερου οχηματος νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα, ενώ η συνοδηγός με κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών, στο ΓΝ Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες από τον ΑΝΤ1 Κύπρου, πατήστε ΕΔΩ


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πρωτοχρονιά με υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

Διόδια: Οι νέες τιμές στις Εθνικές Οδούς

2024 - Αθήνα: Εντυπωσιακή η υποδοχή του νέου έτους


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο