LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Δεκεμβρίου 2023 10:37 | Ανανέωση: 28 Δεκεμβρίου 2023 12:08

Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ: Δεν πέθανε απλά ένας ακόμη αστυνομικός...

“Ένα νέο παιδί 31 ετών, που ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του 500 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του, τη Θεσσαλονίκη, και δολοφονήθηκε!”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η 'Ενωση Αξιωματικών Κ. Μακεδονίας.

Ρέντης - τραυματισμός αστυνομικού - Ολυμπιακός - Παναθηναικός

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε ανακοίνωση, για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού Γίωργου Λυγγερίδη. Στην ανακοίνωση εκφράζει τα συλληπητήρια της προς την οικογένεια του, τονίζοντας πως δεν πέθανε "ένας ματατζής", αλλά ο Γίωργος Λυγγερίδης, "ένα νέο παιδί 31 ετών".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

- ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας ακόμη αστυνομικός! 

- ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας υπαρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας! 

- ΌΧΙ, δεν πέθανε ένας «ματατζής» σε επεισόδια!

Πέθανε ο Γιώργος ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ.

Ένα νέο παιδί 31 ετών, που ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του 500 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του, τη Θεσσαλονίκη, και δολοφονήθηκε!

Ένα νέο παιδί που χάθηκε πριν καν προλάβει να εκπληρώσει τα όνειρά του, ένα παιδί που ζούσε μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι συνάδελφοί μας, γιατί ήθελε να είναι Αστυνομικός. Ήθελε να υπηρετεί την πατρίδα του, τη Δημοκρατία, τον απλό Έλληνα πολίτη.

Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι και πενθούμε, όλη η αστυνομική οικογένεια, τον συνάδελφό μας Γιώργο ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ. 

Ο Γιώργος Λυγγερίδης δεν πέθανε από κάποια δική του υπαιτιότητα ή παράλειψη. Οι γονείς του, εμπιστεύτηκαν το παιδί τους στην Ελληνική Πολιτεία να την υπηρετήσει και αυτή του το επιστρέφει μέσα σε φέρετρο. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. 

Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για την Ελληνική Αστυνομία με μεσίστιες τις σημαίες σε όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες. Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που έχει χρέος να αποτίσει για τη ζωή του Γιώργου ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: μαχαίρωσε και σκότωσε αστυνομικό

Καιρός: Αίθριος με νεφώσεις την Πέμπτη

Τουρκία: φονική καραμπόλα λόγω... ομίχλης (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας ΦύσσαΣήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η οικογένεια του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα, για την απόφαση αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά τουΣήμερα 11:06 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο με πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων παιδιά να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικαΣήμερα 16:54 | Τοπικά Νέα

Νέες καταγγελίες σε βάρος του άνδρα που φέρεται να βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του.

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)Σήμερα 11:53 | Ειδήσεις

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς. Κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Βαρβάκειος - Κασσελάκης: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο