LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Δεκεμβρίου 2023 19:39 | Ανανέωση: 26 Δεκεμβρίου 2023 19:57

Βασίλης Καρράς: Μεγάλη συναυλία με 3000 μουσικούς στην Αθήνα - Θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του “άρχοντα”

Τι δήλωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του μεγάλου ερμηνευτή.

Καρράς

Πραγματικότητα θα γίνει η μεγάλη συναυλία που ήθελε ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλης Καρράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του μεγάλου ερμηνευτή.

Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Αραμπατζής, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του Βασίλη Καρρά, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα.

Στόχος είναι να μπει το όνομα του Βασιλη Κάρρα για δεύτερη φορα στο βιβλίο Γκίνες. Σημειώνεται πως το 2017 ήταν μια χρονιά – σταθμός για τον Βασίλη Καρρά, αφού κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Η συναυλία του στη Σόφια της Βουλγαρίας έγινε sold out καθώς στο στάδιο Arena συγκεντρώθηκαν 17.000 άτομα.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Δεν έλειψαν από την εξόδιο ακολουθία και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη Καρρά, ενώ το "παρών" έδωσαν και εκπρόσωποι του χώρου της πολιτικής, εκτός των καλλιτεχνών, όπως ο Νίκος ΑνδρουλάκηςΗ Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε συντετριμμένη και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ταξίδεψε επίσης στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τον Βασίλη Καρρά.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ, ενώ η ταφή του θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο, Τετάρτη 27/12, στις 12:00. Αύριο Τετάρτη 27/12/2023 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στην Εκκλησία του χωριού και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ταφή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανδρουλάκης για Βασίλη Καρρά: Μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες (εικόνες)

Παναθηναϊκός: “Τέλος” ο Γιοβάνοβιτς, έρχεται ο Τερίμ

Βασίλης Καρράς: πλήθος διασήμων στο “τελευταίο αντίο” (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας ΦύσσαΣήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η οικογένεια του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα, για την απόφαση αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά τουΣήμερα 11:06 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο με πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων παιδιά να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)Σήμερα 11:53 | Ειδήσεις

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς. Κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)Σήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρα του στις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Ποιο το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Βαρβάκειος - Κασσελάκης: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)12:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο