LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2023 17:36

“Σωτέ”: Στο ANT1+ το τρίτο επεισόδιο της σειράς (εικόνες)

Η πρωτότυπη κωμική σειρά με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με επίκεντρο τον πιο εκρηκτικό χαρακτήρα της σεζόν.

ΣΩΤΕ - ANT1+

Η σεφ «ΣΩΤE» έρχεται αντιμέτωπη με την απώλεια του πολυτιμότερου όπλου της στο νέο επεισόδιο από σήμερα στο ΑΝΤ1+

Το ΑΝΤ1+ με τη νέα ανατρεπτική κωμική σειρά «ΣΩΤE», παρουσιάζει μια ιστορία κωμικοτραγικών καταστάσεων με κυρίως μενού τη γυναικεία, τηλεοπτική και γαστρονομική πραγματικότητα. Η «ΣΩΤE» Βοκάκη, την οποία ενσαρκώνει η αγαπημένη ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, πρωταγωνιστεί σ’ έναν ρόλο που δε μας έχει συνηθίσει, εκείνον της αντισυμβατικής, εκκεντρικής κι επιτυχημένης σεφ, που έχει κληθεί να «σώσει» την κατάσταση ως κριτής στο ριάλιτι σόου μαγειρικής, όπου είναι παραγωγός η κόρη της… Η πραγματικότητα, όμως, δείχνει ότι εκείνη είναι που χρειάζεται «σωτηρία», αφού έρχεται αντιμέτωπη με το πιο ισχυρό σοκ. Χάνει την γεύση της. Η ιστορία της σουρεαλιστικής σειράς «ΣΩΤE» συνεχίζει να ξετυλίγεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, με νέο επεισόδιο σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Η Σωτέ, με την ανεξέλεγκτη ειλικρίνειά της, μιλάει απευθείας στους cameramen, απαντάει σε όποιον της πασάρει αστεία στο ακουστικό της και βάζει τα γέλια. Δεν μπορεί να υπηρετήσει γραπτό κείμενο ούτε με πιστόλι στον κρόταφο. Και το κοινό δεν αργεί να εκτιμήσει την πρωτόγνωρη αυτή ειλικρίνεια: για πρώτη φορά σε ένα reality, κάποιος μας λέει όλη την αλήθεια. Η Σωτέ σταδιακά λατρεύεται για την αυθεντικότητά της, δημιουργεί ένα νέο είδος τηλεόρασης και αποθεώνεται. Έχει, όμως, ένα μυστικό, το οποίο όσο και να προσπαθήσει δεν κρύβεται! Πώς θα αντιδράσουν όλοι, όταν συνειδητοποιήσουν ότι, το άτομο που δεν μπαίνει σε καλούπια και συμπεριφέρεται με απόλυτο αυθορμητισμό, είναι τελικά ένα ψέμα;

ΣΩΤΕ - ANT1+ 

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ

Επεισόδιο 3

Μετά τη μεγάλη αποτυχία που παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο, η ομάδα του Fork Off ψάχνει να βρει λύσεις. Οι χορηγοί εξαφανίζονται με γοργούς ρυθμούς και ο Νίκολας (Βασίλης Κουκαλάνι) με τη Μαριάννα (Κατερίνα Μαυρογεώργη) προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τον τελευταίο χορηγό, πριν τους εγκαταλείψει και αυτός. Η Σωτέ, σε μια στιγμή έντασης,  αποκαλύπτει στην Μαριάννα ότι έχει χάσει τη γεύση της!

Η Μαριάννα συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που έχει επιλέξει να βρίσκεται εκεί, ως μια σανίδα σωτηρίας,  για να κρίνει τη νοστιμιά του κάθε πιάτου, δεν έχει καθόλου αίσθηση της γεύσης. Σιχαίνεται να χάνει τον έλεγχο και αυτή η στιγμή την βρίσκει παντελώς απροετοίμαστη. Το σοκ της είδησης είναι τόσο ισχυρό, που το μυαλό της κάνει τα χειρότερα σενάρια, τα οποία πέφτουν βροχή μπροστά της. Παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον διευθυντή της.

 Δεν έχει υπολογίσει, όμως, ότι ο Νίκολας έχει έναν και μοναδικό στόχο: το ανέβασμα της θεαματικότητας, με οποιοδήποτε κόστος…

ΣΩΤΕ - ANT1+

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr και δείτε την πιο ανατρεπτική κωμική σειρά της σεζόν «ΣΩΤE» στο νέο ΑΝΤ1+ Original.

  • Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Βασίλης Κουκαλάνι, Βασίλης Μαγουλιώτης κ.α.
  • Σενάριο: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Γιώργος Γαρεφαλάκης, Παναγιώτης Μελίδης
  • Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Σταύρος Τσιαούσης
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Filmiki Production 


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Εργατικό δυστύχημα: Εργάτης εγκλωβίστηκε σε πλάκες μαρμάρων

Αράχωβα - Όλιβερ: Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τα αίτια θανάτου

Τροχαίο στο Ίλιον: Νεκρός οδηγός μηχανής

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούςΣήμερα 07:49 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα από την περιγραφή για την στιγμή που η κόρη του θύματος έμαθε για την δολοφονία. Που βρισκόταν “κρυμμένος” ο 50χρονος, μέχρι που απομακρύνθηκε η σορός της 40χρονης.

Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδίαΣήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Τι διαπίστωσαν φοροτέχνες και λογιστές για λάθη που υπάρχουν σε πεδία που είναι προσυμπληρωμένα από την ΑΑΔΕ. Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι.

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίεςΣήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Η πρόθεση ψήφου, η σειρά των κομμάτων, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και οι ψήφοι των Σπαρτιατών, τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρησηΣήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Με επιστολή τους, 13 υπουργοί Εξωτερικών καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στην Ράφα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πειραματικά Σχολεία: Πότε γίνεται η κλήρωση09:35Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίες09:21Διαμαρτυρία αστυνομικών: Κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα09:07Γυναικοκτονία στο Μενίδι - Δημογλίδου: Οι αστυνομικοί “περίμεναν” ότι θα γίνει το κακό (βίντεο)08:54Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδία08:40“Ενώπιος Ενωπίω” - Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γάμος, τα “Φτηνά Τσιγάρα” και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”08:26Νεκρός 22χρονος σε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο08:13Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρηση07:59Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31Εορτολόγιο - 17 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:17Κλιματική αλλαγή: Η Φλόριντα σβήνει κάθε αναφορά από τα επίσημα έγγραφα!07:04Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του06:50Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ06:37Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 174 σημεία06:23Καιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας06:09Βέλγιο: Καταγγελία σε ιερόδουλες που αρνούνται συχνά το σεξ με συγκεκριμένο πελάτη προβλέπει ο νέος νόμος 23:59Ρώμη – Τσιτσιπάς: Ήττα με ανατροπή από τον Τζάρι23:47“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία23:34Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης23:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο