LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Δεκεμβρίου 2023 21:29

Καταδίωξη στην Ιερά Οδό: Οδηγός μηχανής παρέσυρε διανομέα - Λιποθύμησε αστυνομικός

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ιερά Οδό το βράδυ της Πέμπτης. Πώς έγινε το σκηνικό.

Εικόνα αρχείου - τροχαίο - μηχανή

(εικόνα αρχείου)

Τροχαίο που προκάλεσε τον τραυματισμό διανομέα και τη λιποθυμία αστυνομικού έλαβε χώρα την Πέμπτη στην Ιερά Οδό.

Οδηγός μηχανής συγκρούστηκε με διανομέα, ενώ ήταν υπό καταδίωξη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, καθώς δεν είχε σταματήσει σε σήμα για έλεγχο.

Ο οδηγός της μηχανής μπήκε ανάποδα στην Ιερά Οδό και συγκρούστηκε με παρκαρισμένα αυτοκίνητα, στα οποία προκάλεσε ζημιές.

Μετά τη σύγκρουση ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων ανέβασε παλμούς και λιποθύμησε την ώρα που του περνούσε χειροπέδες.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ κανένας από αυτούς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Τόλιος - Τρύπες: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του συγκροτήματος

Χαμάς για Γάζα: Αυταπάτη κάθε συμφωνία για το μέλλον χωρίς εμάς

Καρδίτσα: Νεκρός βρέθηκε 26χρονος αγνοούμενος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Χθες 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο