LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2023 12:41

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: περίεργη εβδομάδα με πάθη και εντάσεις (βίντεο)

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, για την εβδομάδα που ξεκινά και για όλα τα ζώδια, στην εκπομπή “I LOVE Σου Κου” του ΑΝΤ1.

Αστρολογία - I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ

«Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης είναι προ των πυλών και όταν έρθει, τα γεγονότα που θα συμβούν θα έχουν και διάρκεια. Από τις 31 του μηνός, ο «Αϊ Βασίλης» του ζωδιακού κύκλου, ο Δίας, θα είναι σε ορθή φορά και ότι μας δώσει, θα έχει διάρκεια», είπε η Λίτσα Πατέρα συνομιλώντας με την Μπέτυ Μαγγίρα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «I LOVE Σου Κου»όπου κάθε Κυριακή η αστρολόγος μεταφέρει στους τηλεθεατές πληροφορίες με τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που αρχίζει.

Σε ότι αφορά την νέα εβδομάδα, η Λίτσα Πατέρα την χαρακτήρισε ως «πολύ περίεργη» τονίζοντας ότι «στις 5 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και φέρνει ένταση, πάθος και ζήλιες στην ζωή μας και στον σεξουαλικό τομέα και άρα πρέπει να προσέχουμε».

Η αστρολόγος είπε ακόμη ότι «στις 13/12 ο Ερμής, κυβερνήτης των Διδύμων γίνεται ανάδρομος και θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι το μήνυμα που θέλετε να εκπέμψετε φθάνει στον παραλήπτη του», καλώντας όλους να τακτοποιήσουν εκκρεμείς υποθέσεις τους μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου για να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα».

Αμέσως μετά, έχοντας κοντά της την Μπέτυ Μαγγίρα, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «I LOVE Σου Κου»: 


Ειδήσεις σήμερα:

Κοζάνη: Σπίτι με στολισμό… “υπερπαραγωγή” για τα Χριστούγεννα (εικόνες)

Φαλκονέρα - “Ηράκλειον”: Ο ναυαγός Ηλίας Τριαντάφυλλος και οι αναμνήσεις από την τραγωδία (εικόνες)

Γλυπτά του Παρθενώνα: Έλληνας γλύπτης δημιουργεί έργα διαμαρτυρίας για την επιστροφή τους (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο