LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2023 09:28 | Ανανέωση: 01 Δεκεμβρίου 2023 09:35

Ναύπακτος: Μαθητές μοίραζαν “γυμνές φωτογραφίες” συμμαθητριών τους

Η καταγγελία του διευθυντή του σχολείου που οδήγησε στην σύλληψη παιδιών και γονιών. Πώς αποκαλύφθηκε η δράση των ανηλίκων. 

Πανελλαδικές εξετάσεις - μαθητές - προαύλιο

Σοκ προακλεί η καταγγελία που έκανε έκανε ο διευθυντής σχολείου στην Ναύπακτο ότι μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους στο διαδίκτυο..

Ειδικότερα, ο 57χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, όπως ενημερώθηκε, ένας 13χρονος μαθητής του Γυμνασίου δημιουργεί μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών και τις επιδεικνύει σε άλλους μαθητές.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, κατέθεσε σχετικά στις Αρχές και ο πατέρας μίας μαθήτριας ο οποίος κατήγγειλε ότι, όπως πληροφορήθηκε από την κόρη του, ο παραπάνω 13χρονος μαζί με ακόμη έναν συμμαθητή του δημιουργούν μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες με τα πρόσωπα διάφορων ανήλικων μαθητριών του Γυμνασίου, μία εκ των οποίων και η κόρη του 13 ετών.

Πράγματι, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα οι δύο μαθητές μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής δημιουργούσαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών αφαιρώντας τους τα ρούχα και τις διαμοίραζαν σε διάφορα άτομα.

Επιπλέον προέκυψε ότι ένας από τους δύο 13χρονους ήταν μέλος σε ιδιωτικό γκρουπ στο Telegram, όπου διακινούνταν πορνογραφικό υλικό κοριτσιών και γυναικών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τόσο οι δύο μαθητές όσο και οι γονείς τους, ενώ η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

“Ενώπιος Ενωπίω” - Ο Κουτσούμπας για επιστολική ψήφο, Κασελλάκη και Γλυπτά του Παρθενώνα

Παναμάς: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Εμπορίου

Missing Kid Alert: ανήλικες μπήκαν σε ταξί και εξαφανίστηκαν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Δύο σεισμοί μέσα σε λίγα λεπτά21:37Μπουράκ Ακτσαπάρ: Στον ΟΗΕ ο έως τώρα υπεύθυνος για τα ελληνοτουρκικά21:23Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή στο κέντρο της Αθήνας21:08Κασσελάκης: Απόλυτα ικανοποιημένος από την περιοδεία στο Αιγαίο20:54BCL: Το Περιστέρι έπεσε…μαχόμενο στον μικρό τελικό20:41Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα στοιχίσει το κατσικάκι20:28Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο