LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2023 15:10

MMA - PFL: Στο ANT1+ ο τελικός του Professional Fighters League

Το ΑΝΤ1+ φέρνει το γεγονός της χρονιάς στο ΜΜΑ, προβάλλοντας ζωντανά και αποκλειστικά τον μεγάλο τελικό του τουρνουά Professional Fighters League (PFL).

ΑΝΤ1+ - ΜΜΑ - Professional Fighters League (PFL)

Οι κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων, live και on demand, στο AΝΤ1+.

Μια συναρπαστική Combat Sports ενότητα που προσπαθεί να μας μυήσει στον θεαματικό κόσμο των μαχών δύναμης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων του PFL θα προβληθούν ζωντανά μέσα από το μαχητικό κανάλι του ΑΝΤ1+.  

Μετά το Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), το σκληρό Power Slap και τις θεαματικές μάχες του ΖΜΑΚ, έρχεται στο ΑΝΤ1+ το τουρνουά Professional Fighters League (PFL) για να χαρίσει στους συνδρομητές την πιο δυνατή βραδιά στον κόσμο του ΜΜΑ. Ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει live και αποκλειστικά τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του τουρνουά Professional Fighters League (PFL), που θα αναδείξει τους αθλητές που θα κατακτήσουν τους 6 παγκόσμιους τίτλους του PFL World Championship στην Ουάσιγκτον.

ΑΝΤ1+ - ΜΜΑ - Professional Fighters League (PFL)

Επόμενο ραντεβού με τις πολεμικές τέχνες στις 8 Δεκεμβρίου, όπου οι καλύτεροι μαχητές της Ευρώπης θα αναμετρηθούν στο ρινγκ της 3ARENA στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

To ANT1+ εξελίσσεται στον απόλυτο προορισμό για τα μαχητικά σπορ, με περισσότερες ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα για την προσθήκη ακόμα μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων.

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να απολαύσετε τα πιο συναρπαστικά αθλητικά events δύναμης, live και αποκλειστικά στο ρινγκ της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Ειδήσεις σήμερα:

Απολογία Πισπιρίγκου: Νέες βολές κατά γιατρών και νοσηλευτών

Ισραήλ - Κατάρ: Πότε ξεκινά η κατάπαυση του πυρός

Τσιτσιπάς στο “Πρωινό”: Με την Πάολα Μπαντόσα είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούςΣήμερα 07:49 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα από την περιγραφή για την στιγμή που η κόρη του θύματος έμαθε για την δολοφονία. Που βρισκόταν “κρυμμένος” ο 50χρονος, μέχρι που απομακρύνθηκε η σορός της 40χρονης.

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίεςΣήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Η πρόθεση ψήφου, η σειρά των κομμάτων, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και οι ψήφοι των Σπαρτιατών, τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδίαΣήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Τι διαπίστωσαν φοροτέχνες και λογιστές για λάθη που υπάρχουν σε πεδία που είναι προσυμπληρωμένα από την ΑΑΔΕ. Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βίκυ Μοσχολιού: Η ζωή και η καριέρα της ξεχωριστής φωνής της Ελλάδας10:28“Έρωτας φυγάς”: Καθηλωτικό το νέο επεισόδιο (εικόνες)10:15Τουρκία – Ντεμιρτάς: 42 χρόνια κάθειρξη στον Κούρδο ηγέτη10:02Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο09:48Πειραματικά Σχολεία: Πότε γίνεται η κλήρωση09:35Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίες09:21Διαμαρτυρία αστυνομικών: Κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα09:07Γυναικοκτονία στο Μενίδι - Δημογλίδου: Οι αστυνομικοί “περίμεναν” ότι θα γίνει το κακό (βίντεο)08:54Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδία08:40“Ενώπιος Ενωπίω” - Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γάμος, τα “Φτηνά Τσιγάρα” και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”08:26Νεκρός 22χρονος σε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο08:13Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρηση07:59Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31Εορτολόγιο - 17 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:17Κλιματική αλλαγή: Η Φλόριντα σβήνει κάθε αναφορά από τα επίσημα έγγραφα!07:04Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του06:50Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ06:37Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 174 σημεία06:23Καιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας06:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο