LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2023 12:15

Κυριακίδης - Μουρίκη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Το ζευγάρι των ηθοποιών ξετυλίγει το νήμα της προσωπικής και καλλιτεχνικής διαδρομής του, συνομιλώντας με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ενώπιος Ενωπίω - Νίκος Χατζηνικολάου - Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Έφη Μουρίκη.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί μιλούν για τα 35 χρόνια της κοινής τους πορείας, στη ζωή και το σανίδι.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας στα σκαλιά του θεάτρου, η καταξίωση, οι τηλεοπτικοί ρόλοι που αγαπήθηκαν, αλλά και οι  αποτυχίες.

Κυριάρχησε ποτέ ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους;

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 24:00, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη μιλούν για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούςΣήμερα 07:49 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα από την περιγραφή για την στιγμή που η κόρη του θύματος έμαθε για την δολοφονία. Που βρισκόταν “κρυμμένος” ο 50χρονος, μέχρι που απομακρύνθηκε η σορός της 40χρονης.

Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδίαΣήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Τι διαπίστωσαν φοροτέχνες και λογιστές για λάθη που υπάρχουν σε πεδία που είναι προσυμπληρωμένα από την ΑΑΔΕ. Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι.

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίεςΣήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Η πρόθεση ψήφου, η σειρά των κομμάτων, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και οι ψήφοι των Σπαρτιατών, τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρησηΣήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Με επιστολή τους, 13 υπουργοί Εξωτερικών καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στην Ράφα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο09:48Πειραματικά Σχολεία: Πότε γίνεται η κλήρωση09:35Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα ποσοστά, η αδιευκρίνιστη ψήφος και οι δημοφιλίες09:21Διαμαρτυρία αστυνομικών: Κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα09:07Γυναικοκτονία στο Μενίδι - Δημογλίδου: Οι αστυνομικοί “περίμεναν” ότι θα γίνει το κακό (βίντεο)08:54Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδία08:40“Ενώπιος Ενωπίω” - Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο γάμος, τα “Φτηνά Τσιγάρα” και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”08:26Νεκρός 22χρονος σε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο08:13Ράφα: 13 ΥΠΕΞ ζητούν από το Ισραήλ να αποφύγει ευρεία χερσαίας επιχείρηση07:59Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς07:45F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ107:31Εορτολόγιο - 17 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:17Κλιματική αλλαγή: Η Φλόριντα σβήνει κάθε αναφορά από τα επίσημα έγγραφα!07:04Γυναικοκτονία - Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος που μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγο του06:50Παναθηναϊκός - Τερίμ: διαζύγιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ06:37Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 174 σημεία06:23Καιρός - Παρασκευή: Νεφώσεις, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας06:09Βέλγιο: Καταγγελία σε ιερόδουλες που αρνούνται συχνά το σεξ με συγκεκριμένο πελάτη προβλέπει ο νέος νόμος 23:59Ρώμη – Τσιτσιπάς: Ήττα με ανατροπή από τον Τζάρι23:47“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία23:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο