LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2023 14:17

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για Σαββατοκύριακο με θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες

Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ανά περιοχή της χώρας αναλυτικά.

ΣΑΜΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΙ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό από τα βόρεια και βορειοδυτικά συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο πρόκειται να προκαλέσει το Σαββατοκύριακο επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους σε όλη σχεδόν τη χώρα και τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και την ανατολική νησιωτική Ελλάδα. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ:

  • Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 8 με 9 και πρόσκαιρα με ριπές έως 10 μποφόρ θα πνέουν από τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου στα δυτικά και βαθμιαία και στα ανατολικά. Οι άνεμοι σταδιακά θα εξασθενήσουν από το απόγευμα της Κυριακής (19-11-23).
  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου (18-11-23) έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί στη Θράκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Μέθυσε και πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον ομοεθνή του

Ηράκλειο: Ασθενής χειρουργήθηκε με τοπική αναισθησία αντί ολικής λόγω έλλειψης γιατρού

Χαλκιδική: Ανήλικη έκαψε το σπίτι φίλης της... για τα μάτια ενός άντρα

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)Σήμερα 14:36 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, στο Γαλάτσι, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του. Μικρής έκτασης επεισόδια στην είσοδο του κλειστού.

Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία τηςΣήμερα 14:11 | Ειδήσεις
"Με το καλημέρα" της ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας παρέβη την Συμφωνία των Πρεσπών. Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελληνίδας πρέσβεως.
Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένης μητέρας16:42Βόλος: Έκλεψαν... τηλεκάρτες από κατάστημα16:29Ηράκλειο: Από το γλέντι κατευθείαν στο κρατητήριο16:15Δένδιας στο Ρούπελ: Η εθνική μνήμη και τα ιστορικά συπεράσματα μας οδηγούν16:02Τένις: Η Σάκκαρη στους 16 της Ρώμης15:48Κατερίνη: Παραδίδεται η σήραγγα της Εθνικής προς Θεσσαλονίκη15:36Ναρκωτικά: “Γέμιζαν την Αθήνα” κοκαΐνη και κάνναβη (εικόνες)15:22Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπονομεύει το έργο μας15:09Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή14:55Ράμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)14:42Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία της14:28Ηγουμενίτσα: Γάμος με φορτηγά... ξεσήκωσε την πόλη! (βίντεο)14:14Πήλιο: Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και έπεσε σε ρεματιά!14:01Ρωσία: Φονική κατάρρευση πολυκατοικίας από ουκρανικό πύραυλο (εικόνες)13:47Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: οι φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα και η συνάντηση Χρυσοχοΐδη με UEFA13:34Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονης13:21Αντώνης Καρυώτης - Εισαγγελική πρόταση: Τον άφησαν αβοήθητο…13:07Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας και τα... απρόβλεπτα (βίντεο)12:54Γιάννης Μαλούχος: “Έφυγε” δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού του12:40Ραφήνα: Διαρρήκτες τραυμάτισαν ηλικιωμένη, χτυπώντας την με μαγκούρα12:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο