LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Νοεμβρίου 2023 19:22 | Ανανέωση: 14 Νοεμβρίου 2023 19:56

“Κιβωτός του κόσμου”: Ανατροπή στην... ανατροπή για ασέλγεια σε ανήλικο από τον πατέρα Αντώνιο

 Η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων που είχαν κάνει καταγγελίες για ασέλγεια, μιλά για πλαστά στοιχεία. Τι αναφέρει στον ΑΝΤ1.

Κιβωτός του Κόσμου - Πατήρ Αντώνιος

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Οι δικηγόροι του Πατέρα Αντώνιου κατέθεσαν συμπληρωματικό υπόμνημα με επιστολές βασικών μαρτύρων, που φέρονται να αναιρούν τις αρχικές καταθέσεις τους.

Διαψεύδει η μητέρα του 15χρονου τροφίμου της Κιβωτού, που κατήγγηλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, ότι με επιστολή της - η οποία συμπεριλαμβάνεται στο συμπληρωτικό υπόμνημα που κατέθεσε χθες ο ιδρυτής της οργάνωσης – φέρεται να καταθέτει ότι το παιδί της είπε ψέματα!!!

- Δημοσιογράφος: Συμπεριλαμβάνεται κάποια επιστολή σας στο απολογητικό υπόμνημα του πΑντωνίου, ισχύει αυτό;

- Μητέρα: Όχι, δεν ισχύει, είναι πλαστή. Σήμερα, σήμερα τα έμαθα και εγώ, και είμαι στα δικαστήρια

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η φερόμενη επιστολή της μητέρας είναι η παρακάτω, η οποία φέρει σφραγίδα και βεβαίωση από ΚΕΠ της Λάρισας με ημερομηνία 17 οκτωβρίου του 2023

Κιβωτός του κόσμου - επιστολή μητέρας

“… σε μία επίσκεψη που πήγα να τον δω μου εμπιστεύτηκε πως ουδέποτε άπλωσε χέρι ο πάτερ Αντώνιος και όλα αυτά για βιασμούς “που με βάλανε και είπα ήτανε ψέμα που οργανώσανε κάτι παιδιά από τη κιβωτό” και του τάξανε ότι με αυτό τον τρόπο θα έρθει πίσω σε εμένα»

θα πάμε στην δικαιοσύνη για το ψευδές δημοσιευμα ότι εχουμε κάνει ανάκληση των καταθέσεων μας

Οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου στο συμπληρωματικό υπόμνημα φέρεται να συμπεριέλαβαν επιστολή και βίντεο του 15χρονου, ο οποίος φέρεται να αναιρεί την αρχική του καταγγελία!

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΚΤΗΡΙΟ

«Ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του για όλο αυτό το κακό που δημιούργησα χωρίς να το θέλω γιατί και εγώ σαν χαζός άκουσα και έπεσα σε παγίδα του Γ*** διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στην μαμά μου» φέρεται να είπε ο 15χρονος

- Δημοσιογράφος: Φέρεται πως και το παιδί με μια χειρόγραφη επιστολή να ανατρέπει την αρχική του κατάθεση

- Μητέρα: Αυτό δεν το έχω δει ακόμη, όταν θα το δω τότε θα μιλήσω, πρώτα να μιλήσω με τον ίδιο. Δεν το γνωρίζω, θα το δει το δικαστήριο αυτό. Θα ψάξει εις βάθος

Φίλος πάντως του ιδρυτή της Οργάνωσης και ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί μετά την εκδίωξή του από την Κιβωτό, υποστηρίζει ότι ο πατέρας Αντώνιος έχει και άλλα στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά του!

Κιβωτός του Κόσμου - Πατήρ Αντώνιος

Έχετε λάβει το 1/10 ακομη, είναι και άλλα στοιχεία για τα παιδιά, που τι έχουνε περάσει ένα χρόνο τώρα, που είναι η νέα διοίκηση. Αυτά (οι επιστολές) είναι αλήθεια και πρέπει να βοηθήσετε, να μην ξανα δικτυώσουνε αυτοί που τους πιέζανε, ώστε να αλλάξουνε τα δεδομένα. Είναι αμαρτία αυτό το πράγμα»

Τα νέα στοιχεία που φέρεται να δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση, έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές στο παρα πέντε της έκδοσης του βουλεύματος για τις κατηγορίες ασέλγειας, οι οποίες θα καθίσουν στον σκαμνί τον ιδρυτή της Κιβωτού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χαϊδάρι: Διαρρήκτες μπούκαραν σε σπίτι και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη

ΔΝΤ: “Όχι” σε αυξήσεις μισθών και συντάξεων

Στάθης Παναγιωτόπουλος: κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί η δίκη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαAstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωσηΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Τι είπε για την απόσυρση του εμβολίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)Σήμερα 07:25 | Ειδήσεις

Κατά την αστυνομία, ορισμένοι διαδηλωτές δεν ήταν φοιτητές, αλλά πρόσωπα “που δεν έχουν καμιά σχέση με το πανεπιστήμιο και επιδίωκαν εσκεμμένα σύγκρουση”.

ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο ΚασσελάκηΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε γνωστή την διάρρηξη στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιθέα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ09:19Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά09:05Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν κατάστημα και απείλησαν τον υπάλληλο με κατσαβίδι08:52Viral ο νεαρός που τον έριξε ο πυροσβεστήρας στη θάλασσα (βίντεο)08:38Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Λαγκαδά08:25AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση08:11Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)07:58Ευγένιος Σπαθάρης: Ο “πατέρας” του Καραγκιόζη07:44ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη 07:31Το Πάσχα των πολιτών και των πολιτικών…07:17Εορτολόγιο – 9 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς06:50Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία06:36Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Επική ανατροπή και τελικός για τη “βασίλισσα”06:23Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο