LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2023 10:27 | Ανανέωση: 08 Νοεμβρίου 2023 11:09

Ασπρόπυργος - Γυμναστής: Τι καταγγέλουν στον ΑΝΤ1 γονείς μαθητών (βίντεο)

Γονείς που κατήγγειλαν τον γυμναστή του Δημοτικού Σχολείου μίλησαν στον ΑΝΤ1 για αυτά που τους μετέφεραν τα παιδιά τους.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών έπειτα από καταγγελίες γονέων. Δύο εκ των γονέων μίλησαν στο "Πρωινό" 

"Ποτέ δεν έκαναν γυμναστική έξω, τα έκλεινε ακόμα και με καλό καιρό σε μία αίθουσα και τα έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους" είπε πατέρας δύο ανήλικων μαθητών του σχολείου. Ακόμη, ανεφερε πως ο γυμναστής πλησίαζε στα διαλείμματα την κόρη του και τις φίλες της και τις χάιδευε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο γυμναστής φέρεται να έδινε και "περίεργες" συμβουλές στα παιδιά, όπως να ψάχνουν τις τσάντες τους για ναρκωτικά σε περίπτωση που οι γονείς τους έχουν χωρίσει και θελήσουν κάπως να ενοχοποιήσουν ο ένας τον άλλο"

Και μία μητέρα μαθήτριας μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως "τη γαργάλαγε στο σώμα και όταν το παιδί του είπε ότι δεν θέλει και να σταματήσει, προέτρεψε και τους συμμαθητές της να κάνουν το ίδιο στο παιδί, ενώ της είχε πει ακόμη πως αν θέλει να γίνει δασκάλα θα την βοηθήσει γιατί έχει τις κατάλληλες γνωριμίες. Εγώ δεν επιτρέπω σε κανέναν  να ακουμπά το παιδί μου ούτε με το δάχτυλο".


Στο "Πρωινό" μίλησε και ο πατέρας του γυμναστή, ο οποίος είπε πως " το παιδί μου έχει σύνδρομο Ασπεργκερ και είναι ακόμη μικρός στο μυαλό" και συνέχισε λέγοντας πως "μου είπε ότι το έκανε για πλάκα, για να προσεγγίσει τα παιδιά και πως δεν τα γαργάλαγε για πονηρό σκοπό. Στεναχωριέται τώρα που του είπα πως δεν θα γυρίσει στο σχολείο αυτό".


Ειδήσεις σήμερα: 

 Εορτολόγιο - 8 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σία Αναγνωστοπούλου – ΣΥΡΙΖΑ: Έκκληση να σταματήσουν οι “μαγκιές”

Νέο Ηράκλειο - Ξυλοδαρμός 16χρονης: Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Σήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)Σήμερα 20:42 | Τοπικά Νέα

Πλήθος πιστών σε μια ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου η οποία γίνεται μέσα στη θάλασσα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο