LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2023 22:19

Γάζα: Διαπραγματεύσεις για ολιγοήμερη κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα αιγυπτιακά Μέσα κάνουν λόγο για συνομιλίες Χαμάς – Ισραήλ για τους ομήρους.

AP - Γάζα - Λωρίδα της Γάζας - πόλεμος

Διαπραγματεύσεις μεταξύ Αιγύπτου και Κατάρ με τη Χαμάς οδήγησαν στην πρότερη της ισραηλινής επίθεσης  πρόταση για απελευθέρωση ομήρων.

Όπως μετέδωσαν τα αιγυπτιακά Μέσα, «υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για ανθρωπιστική εκεχερεία στη Γάζα για κάποιες ώρες ή και ημέρες.

Η Χαμάς ζήτησε πενθήμερη εκεχερεία σε ανταλλαγή με 100 ομήρους. Η Χαμάς ζητεί απελευθέρωση όλων του κρατούμενων και μακροχρόνια ειρήνη.

Το Ισραήλ, σύμφωνα με τα αιγυπτιακά Μέσα, συμφώνησε σε μία ημέρα εκεχειρείας, υπό τον όρο διεθνούς επιτήρησης και πρόσφερε κατάπαυση του πυρός σε ανταλλαγή με την απελευθέρωση όλων των ομήρων.

Πηγή: Egypttoday.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ντέρμπι - Ολυμπιακός για ποινή: Άδικη και προκλητική η απόφαση

Γιώργος Γραμματικάκης: θλίψη στο “τελευταίο αντίο” (εικόνες)

Γάζα - IDF: Κάτω από νοσοκομείο τα κεντρικά της Χαμάς (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούςΣήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο «φως» ο ΑΝΤ1, από τη στιγμή της γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Το πόρισμα της ΕΔΕ.

Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσηςΣήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Η έλευση του Έντι Ράμα, αλλά και μία ανάρτηση που πραγματοποίησε, "πυροδότησε" νέο κύκλο αντιδράσεων. 

Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεταιΣήμερα 20:34 | Ειδήσεις

Ορκισμένος να συνεχίσει τον πόλεμο στη Ράφα, παρά τις αμερικανικές προειδοποιήσεις εμφανίζεται ο Νετανιάχου.

Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης τουΣήμερα 18:15 | Ειδήσεις

Τι ισχύει με τον νέο νόμο για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε στο “Καραϊσκάκης” (εικόνες)21:38Καρκίνος του πνεύμονα: Πρόληψη και εξελίξεις στη θεραπεία21:25Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)21:11Μητσοτάκης για Final 4: “Γατάκια”... εγώ γκαντέμης; (βίντεο)20:58Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεται20:44ΟΑΣΘ: Τα πρώτα δρομολόγια των ηλεκτρικών λεωφορείων (εικόνες)20:31Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς20:17Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή20:04Eurovision: Μαζική διαδήλωση κατά του Ισραήλ στο Μάλμε (εικόνες)19:50Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης του 19:36Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος νεαρός που “εξαφάνισε” κουτί φιλανθρωπικών δωρεών19:22Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59Γάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Αποχώρησε η Χαμάς17:44Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία17:31Σακίρα: Οι εισαγγελείς αποσύρουν τη δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή17:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο