LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2023 16:13

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών για σκύλους - ΕΕΣ: Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου (εικόνες)

Μεγάλη συμμετοχή είχε το καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα εκμάθησης Πρώτων Βοηθειών για σκύλους.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση του κόσμου ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο (21-22/10) το καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα εκμάθησης Πρώτων Βοηθειών για σκύλους της Κυνοφιλικής Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (Κ9) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κομοτηνή, Ξάνθη και Κρήτη.

Στόχος του προγράμματος είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου να δράσει έγκαιρα και αποτελεσματικά σε μία έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει στο κατοικίδιό του. Οι Πρώτες Βοήθειες σε σκύλο είναι απλές ενέργειες που μπορεί και πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε με σκοπό την αποκατάσταση των ζωτικών λειτουργιών του σκύλου που κινδυνεύει, τη διαφύλαξη της ζωής του και την αποτροπή της επιδείνωσης της κατάστασής του και τη μείωση του πόνου μέχρι να αναλάβει ο κτηνίατρος.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Τα σεμινάρια διεξάγονται από εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών του Ε.Ε.Σ. και περιλαμβάνουν τέσσερις ενότητες (Εισαγωγή, Η Γλώσσα του Σώματος, Πρώτες Βοήθειες για Σκύλους, Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών για Σκύλους).

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στα εν λόγω σεμινάρια παρακαλούμε όπως αποστείλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος (ονοματεπώνυμο, πόλη και στοιχεία επικοινωνίας) στο samareites@redcross.gr ή τηλεφωνικά στο 210 5248132.

Σημειώνεται ότι, το επόμενο διάστημα, τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα - ΟΗΕ: “Καμπανάκι” για την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών

Ιταλία: Κατασχέθηκαν και επεστράφησαν στην Ελλάδα 5 αρχαιοελληνικά νομίσματα (εικόνες)

Αίγιο: Χειροπέδες στον ασυγκράτητο… ληστή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57Ακρόπολη – “Αρχαίοι Έλληνες”: Μπήκαν στο χώρο ανενόχλητοι (βίντεο-ντοκουμέντο)20:45Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της ΝΔ20:32Κρήτη: Στιγμές φρίκης για 53χρονη ΑμεΑ σε κλειστή δομή20:20Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο