LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 02 Απριλίου 2025 16:09

ΔΕΗ myHome EnterTwo: Σταθερό διζωνικό μπλε τιμολόγιο 24μηνης διάρκειας από τη ΔΕΗ

Ποια οφέλη προσφέρει στους καταναλωτές το πρώτο σταθερό διζωνικό μπλε τιμολόγιο 24μηνης διάρκειας από την ΔΕΗ. Επιπλέον προνόμια επιβράβευσης και ανταπόδοσης μέσα από το ΔΕΗ myRewards

ΔΕΗ myHome Enter Two

Η ΔΕΗ, έχοντας τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο, δημιούργησε το ΔΕΗ myHome EnterTwo, το πρώτο σταθερό διζωνικό μπλε οικιακό τιμολόγιο για μέγιστη οικονομία, προσφέροντας ξεκάθαρη, απλή και διαφανή τιμολόγηση με σταθερή και χαμηλή χρέωση για 2 χρόνια, χωρίς καμία προϋπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι οικιακοί πελάτες του ΔΕΗ myHome EnterTwo απολαμβάνουν χρέωση 0,095€/kWh για τις ώρες μειωμένης χρέωσης και 0,145€/kWh για τις ώρες κανονικής χρέωσης, με πάγιο 8€/μήνα. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους πελάτες να προγραμματίζουν την κατανάλωσή τους στις ώρες χαμηλής χρέωσης, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση στον λογαριασμό τους για 24 μήνες.

Επίσης, στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας του ΔΕΗ myHome EnterTwo, η ΔΕΗ προσφέρει συνολικά 100€ επιστροφή στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Έκπτωση στον λογαριασμό με προνόμια και προσφορές

Με το  ΔΕΗ myHome EnterTwo οι νέοι πελάτες επωφελούνται με έκπτωση 50€ στον λογαριασμό τους, αλλά και επιπλέον 50€ στον 6ο μήνα εφόσον διατηρούν ενεργό λογαριασμό στο myΔΕΗ, ενώ απολαμβάνουν δωρεάν, για 3 μήνες, την πρόσθετη υπηρεσία GreenPass, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται, τόση παράγεται και δεσμεύεται για τον πελάτη από Ανανεώσιμες Πηγές.

ΔΕΗ myHome Enter Two

Επιπλέον, διασφαλίζοντας συνεργασίες με κορυφαία brands της αγοράς, μέσα από την ενότητα ΔΕΗ myRewards Coupons, η ΔΕΗ εξασφαλίζει για τους πελάτες της ειδικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών.

Εύκολη και δωρεάν ενεργοποίηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το  ΔΕΗ myHome EnterTwo μέσα από το myΔΕΗ, μέσω e-contract, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ ή να καλέσουν δωρεάν στο 800 900 1000, ενώ μετά το πέρας της σύμβασης ισχύουν όροι τιμολόγησης, όπως θα βρείτε εδώ. (hyperlink)

Η ΔΕΗ εστιάζει στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, προσφέροντας λύσεις για πιο εύκολη και άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της. Με νέες ψηφιακές δυνατότητες και σύγχρονα εργαλεία εξυπηρέτησης, οι καταναλωτές διαχειρίζονται γρήγορα και εύκολα τον λογαριασμό και τις παροχές τους, επωφελούμενοι από προγράμματα που ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαβάλα: Νεκρός σε τροχαίο ΠαραολυμπιονίκηςΣήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Είχε μεταβεί στην Καβάλα από την Πτολεμαΐδα, προκειμένου να ανέβει στα βουνά της περιοχής.

Χανιά: 34χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς διασκεδάζοντας σε μπαρΣήμερα 14:48 | Ειδήσεις

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Παγώνη : Σπάνια τα περιστατικά τσιμπήματος από τσιμπούρι, χρειάζεται προσοχή όχι πανικόςΣήμερα 09:41 | Ειδήσεις

Όλα όσα είπεστον ΑΝΤ1, η γιατρός Ματίνα Παγώνη για το περιστατικό με το θάνατο του 70χρονου λόγω τσιμπήματος από τσιμπούρι αλλά και ποια είναι η κατάσταση της γιατρού.

Χάμαντ: Προειδοποιήσεις και απειλές κατά της Ελλάδας για το τουρκολιβυκό μνημόνιοΣήμερα 10:36 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός στην ανατολική Λιβύη, που εκπροσωπεί την πλευρά Χαφτάρ, υποστήριξε ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι νόμιμο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: 34χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς διασκεδάζοντας σε μπαρ14:57Πειραιάς: Διακίνηση λαθραίων προϊόντων14:43H Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε 8 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:26Καβάλα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση – Ήχησε μήνυμα από το 11214:11Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Πιλοτική επέκταση σε τέσσερις νέους κλάδους13:57Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός13:41Αμφιλοχία: Άνδρας πέθανε σε τροχαίο και τον βρήκαν την επόμενη μέρα13:24Βόλος: ΙΧ καρφώθηκε σε κολώνες13:07Θεσσαλονίκη - Χαλκηδόνα: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο οδηγός που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα12:51Ρέθυμνο: 59χρονος συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία12:38Βιτόριο Γκάσμαν: Σαν σήμερα πέθανε ο κορυφαίος ηθοποιός12:24Ηλεκτρικά οχήματα: Το μέλλον των μεταφορών είναι εδώ!12:10Αθήνα: Κλειστός ο Εθνικός Κήπος λόγω των θυελλωδών ανέμων11:57Θεσσαλονίκη: Νέα αστυνομική επιχείρηση στον Δενδροπόταμο11:43Άγιος Στέφανος: Εθελόντρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης11:28Καινούργια Πρωτόκολλα Διέγερσης Ωοθηκών για Εξωσωματική: Μια Νέα Προσέγγιση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή11:15ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 4 Ιουλίου11:01Χάμαντ: Προειδοποιήσεις και απειλές κατά της Ελλάδας για το τουρκολιβυκό μνημόνιο10:48Μητσοτάκης – ΟΠΕΚΕΠΕ: Γνωρίζω ότι μας εμπιστευτήκατε για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και όχι για να τα διαιωνίσουμε. Όσο δύσκολη κι αν είναι η μάχη10:34Μουντιάλ Συλλόγων: Η Τσέλσι πήρε την πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα μετά από σχεδόν 5 ώρες!10:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο