LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2023 06:55 | Ανανέωση: 19 Οκτωβρίου 2023 07:00

Νέα Ορλεάνη: Τρία αδερφάκια κάηκαν ζωντανά στο σπίτι τους και κατηγορείται ο πατέρας τους (βίντεο)

Τον πατέρα των παιδιών της κατηγορεί η μητέρα τους για τον θάνατό τους.

ΗΠΑ - Νέα Ορλεάνη - πυρκαγιά σε σπίτι

Τρία παιδιά βρήκαν τον θάνατο σε πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε σπίτι στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

Η διαζευγμένη μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην αστυνομία, καταγγέλλοντας πως ο πατέρας των παιδιών απειλούσε να πυρπολήσει το σπίτι. Η ίδια απουσίαζε την ώρα εκείνη.

Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν πως αγνοείτο η τύχη τριών παιδιών. Ένα τρίχρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση εντοπίστηκαν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και ένα οκτάχρονο αγόρι που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τα κρατήσουν στη ζωή.

Η αστυνομία θεωρεί πως ο 29χρονος Τζόζεφ Ουάσινγκτον είναι πιθανό να έκανε πράξη τις απειλές του για εμπρησμό του σπιτιού, εκδοχή που ενισχύουν οι αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης ότι υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο διακρίνεται να εγκαταλείπει το σπίτι λίγη ώρα προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ο παππούς των θυμάτων, ο Τρόι ΜακΝτόνελ, απηύθυνε έκκληση στον γιο του να παραδοθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Εβραϊκό μουσείο: Η στιγμή που αφήνουν τη βαλίτσα που προκάλεσε συναγερμό (βίντεο)

Καιρός - Πέμπτη: Συννεφιά, τοπικές βροχές και υγρασία

Εορτολόγιο 19 Οκτωβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)Σήμερα 08:02 | Ειδήσεις

Περισσότεροι από 70 ανεμοστρόβιλοι καταγράφηκαν σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία (NWS).

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος11:59Ηράκλειο: Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία11:45“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)11:32Κόρινθος: Έφτιαξαν τον δρόμο και ξέχασαν… την κολώνα στη μέση11:18Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυση11:05“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα10:51Κουτσούμπας – Ελπιδοφόρος: Συζήτησαν για το διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους (βίντεο)10:38Κασσελάκης: Το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση10:24Υπουργείο Εσωτερικών: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Εκλογών10:11Βόλος: Εσωτερική πρόσεχε του παππούδες και “ξάφρισε” τον εγγονό09:57Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανών – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός09:43ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο