LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2023 21:47

Αυγενάκης - Κουρέτας: αναβολή στην συνάντηση για την Θεσσαλία

Για ποιους λόγους ακυρώθηκε η συνάντηση των δύο ανδρών, που έχουν ανταλλάξει δηκτικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες.

Κουρέτας

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (18/10) συνάντηση του νέου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά από παράκληση του νεοκλεγέντος Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται, λόγω οικογενειακού προβλήματος του πρώτου. Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση, για τον χρόνο που θα ορισθεί η συνάντηση».

Μητσοτάκης - Κουρέτας

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Κουρέτας είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Κουρέτα για την εκλογή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε, δε, πως η κυβέρνηση είναι πάντοτε προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια με την τοπική αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και προσβλέπει σε μία δημιουργική συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Μητσοτάκης - Κουρέτας

Ο ίδιος ο κ. Κουρέτας, μιλώντας στην ΕΡΤ, ερωτηθείς για το αν πρόκειται να συναντηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ανέφερε ότι ίσως να μην χρειάζεται.

«Είχα ακούσει και προεκλογικά τα περί ασυνεννοησίας με την κυβέρνηση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος τεχνοκράτης, μετριοπαθής. Βλέπω ότι πριν συμπληρωθούν δύο μέρες (από την εκλογή μου) εγώ ήμουν εδώ κι ενημερώθηκα. Θεωρώ ότι θα είμαι 100% έτοιμος την 1η Ιανουαρίου [επίσημη ανάληψη καθηκόντων]. Θεωρώ ότι αυτό εκτιμήθηκε και από τον πρωθυπουργό», δήλωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η Ματούλα - Ήταν 7 ημέρες νεκρή στο σπίτι της

ΕΑΔ - Πόθεν έσχες: Δημόσιοι υπάλληλοι “θησαύρισαν”... αδικαιολόγητα!

“Βενιζέλειο Νοσοκομείο”: Παύθηκε η διοίκηση με εντολή Χρυσοχοΐδη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρώμη – Τσιτσιπάς: Στον τρίτο γύρο με ανατροπή23:49Βόλος: Ιδιοκτήτης και ενοικιαστής κατέληξαν στα δικαστήρια για την... γατοτροφή23:37ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος: Αντίο…με ισοπαλία για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”23:26Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό (βίντεο)23:13Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι παντρεύεται σύντομα23:00Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Νίκη γοήτρου για τους φιλοξενούμενους22:58Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς22:44Πανσερραϊκός – Κηφισιά: Τα “λιοντάρια” πήραν την νίκη και την πρωτιά στα play out22:31ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Απόδραση από το Γεντί Κουλέ για τους Αγρινιώτες22:17Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεώρησε συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων22:02Εύβοια: Λεωφορείo χτύπησε 10χρονη21:48Φαρμακεία – Αττική: Εφαρμογή στο κινητό για τις εφημερίες21:33Eurovision 2024: Ο ολλανδικός αποκλεισμός, τα πολιτικά μηνύματα και οι καταγγελίες για τραμπουκισμούς21:19Ολυμπιακός: Ο Γουόκαπ καλύτερος αμυντικός της Euroleague21:05Πώς μπορούν οι εκπαιδευτικοί να βοηθήσουν εφήβους που πενθούν20:50Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Νέα συζήτηση από την ΠΑΕ παρουσία του Χάρη Δούκα20:37Πολιτική προστασία - Καθαρισμός οικοπέδων: Αυτές είναι οι νέες ρυθμίσεις20:23Μητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)20:08Αίγυπτος: Μετά την επιχείρηση Ισραήλ στη Ράφα, καμία επαφή μαζί του19:54Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μουσείο Οικίας Καβάφη στην Αλεξάνδρεια (εικόνες)19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο