LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2023 10:05

Μουτζούρης κατά ΝΔ: Ποτέ δεν ένιωσα ξανά τέτοια απόπειρα ευτελισμού

Ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου για την προεκλογική διαμάχη με τη Νέα Δημοκρατία και το προσφυγικό.

Καλημέρα Ελλάδα - Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του στο αξίωμα.

«Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια απόπειρα ευτελισμού. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ευτελίσουν έναν άνθρωπο, όμως όλες αυτές οι απόπειρες έπεσαν στο κενό, γιατί ο κόσμος έχει αισθητήριο. Εδώ με έβγαλαν ακροδεξιό», είπε ως «αντάρτης» της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα ο Κώστας Μουτζούρης.

Αρνήθηκε ότι υπήρξαν ακροδεξιά στοιχεία στον συνδυασμό του και χαρακτήρισε «αποτυχημένο επικοινωνιακό κόλπο» την «ιδέα» αυτήν, η οποία όμως παραδέχθηκε πως λειτούργησε προς όφελός του.

 Ερωτηθείς αν είναι «ακόμα Νέα Δημοκρατία», απάντησε πως «θα δει» σε τέσσερα χρόνια. «Στις εθνικές εκλογές θα εκφραστώ», είπε σχετικά.

«Οι δεύτερες εκλογές έστειλαν μήνυμα που πρέπει να τα μετράμε», σημείωσε, εκτιμώντας πως, όλη η «λάσπη» για την οποία κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ότι του «πέταξε», θα της στοιχίσει σε ψήφους στο βόρειο Αιγαίο.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι, θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση, όπως οφείλει, για την απορρόφηση κονδυλίων, το ενδεχόμενο κάποιου επεισοδίου, αλλά και το μεταναστευτικό.

Ειδικά για το μεταναστευτικό, είπε πως, «εδώ και 3 μήνες ζούμε τα ίδια, από 1500 φτάσαμε στις 6000 μετανάστες» και προειδοποίησε πως, «θα πάμε πάλι σε νέα Μόρια», αφού η «Σάμος έχει κατακλυστεί από μετανάστες».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Κοιτούσε την προπόνηση παιδιών σε κολυμβητήριο και αυνανιζόταν

Σε συναγερμό η Ευρώπη μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες

Εορτολόγιο 17 Οκτωβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας ΦύσσαΣήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η οικογένεια του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα, για την απόφαση αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά τουΣήμερα 11:06 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο με πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων παιδιά να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)Σήμερα 11:53 | Ειδήσεις

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς. Κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)Σήμερα 12:33 | Τοπικά Νέα

Ένας άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρα του στις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:12Κικίλιας - Εμπρησμοί: Στον Άρειο Πάγο ζήτησε την εφαρμογή του νέου νόμου16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Ποιο το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Κασσελάκης στη Βαρβάκειο: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο