LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Οκτωβρίου 2023 10:38

“The 2Night Show”: Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Για πρώτη φορά μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η παρουσιάστρια.

ΤΗΕ 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου ήταν καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή “The 2Night Show”.

«Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μην γεννήσω το παιδί», είπε και εξήγησε πως στον  όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης χρειάστηκε να κάνει αμνιοπαρακέντηση.

«Περίμενα τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη "δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια"», είπε και σημείωσε πως:

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είχα σκάσει. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον όγδοο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», περιέγραψε και εξομολογήθηκε πως:

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Μου λέει: να μην κρατήσεις το παιδί. Έπαθα σοκ.

Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά» ανέφερε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε πλοίο με κοντέινερ στα ανοιχτά της Κέας

Εορτολόγιο – 3 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ύδρα: Νεαρός συνελήφθη για κακοποίηση γάτας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσηςΧθες 22:17 | Ειδήσεις

Βαθιά λυπημένος από τα νέα για την συντριβή του ελικοπτέρου εμφανίσρηκε ο Τούρκος Πρόεδρος. Ποια βοήθεια ζήτησε η Τεχεράνη από την Άγκυρα.

Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)Χθες 18:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που πύραυλος περνά σε κοντινή απόσταση από την ελληνική φρεγάτα, έχοντας εκτοξευθεί από τους Χούθι.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΧθες 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)Χθες 22:25 | Ειδήσεις

Στις φλόγες παραδόθηκε η μονάδα της εταιρείας με τα σχολικά γεύματα,  που τις τελευταίες ημέρες φέρονται να προκάλεσαν δηλητηρίαση σε δεκάδες μαθητές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πετράλωνα - Καταγγελία: Την φώναξε να καθαρίσει και προσπάθησε να τη βιάσει 23:59Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού23:48Γονιμότητα μετά την ηλικία των 40 ετών: Τι πρέπει να γνωρίζετε23:35Ερντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσης23:22Super League: Η τελική βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια23:08Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)22:55Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σίγουρα στην Ευρώπη οι Πειραιώτες, στο... περίμενε οι “πράσινοι”22:41ΑΕΚ - Λαμία: Νίκη με πικρό φινάλε για την Ένωση στο πρωτάθλημα22:28Super League: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ 22:15Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία22:01Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του21:47Ιράν: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι, σύμφωνα με ιρανικά μέσα - Διαψεύδει η Ερυθρά Ημισέληνος21:34Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη 21:20Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι (εικόνες)21:06ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας20:53Νίσυρος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για ζευγάρι μεταναστών20:48Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)20:39Formula 1: Νίκη με άγχος για τον Φερστάπεν στην Ίμολα20:30Ραΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)20:10Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο