LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 01 Οκτωβρίου 2023 14:02 | Ανανέωση: 01 Οκτωβρίου 2023 14:22

Κύπρος - Δένδιας: Παραμένουμε πιστά στο πλευρό των αδελφών μας (εικόνες)

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, τιμώντας την επέτειο ανεξαρτησίας της Μεγαλονήσου.

Δένδιας - Κύπρος

Με τον υπουργό ‘Αμυνας της Κύπρου Μιχάλη Γιωργάλλα, συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του πρέσβη της Ελλάδας Ιωάννη Παπαμελετίου και του αρχηγού ΓΕΕΦ αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα.

«Συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου καθώς και για περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Δένδιας.

Νίκος Δένδιας - Μιχάλης Γιωργάλλας - Κωνσταντίνος Φλώρος - Ιωάννης Παπαμελετίου - Γεώργιος Τσιτσικώστας

«Παραμένουμε πιστά στο πλευρό των αδελφών μας Κυπρίων, με στόχο την επανένωση του νησιού και την αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας», ανέφερε ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του.

Ο Νίκος Δένδιας, κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα, «τόπο και ιερό σύμβολο της θυσίας, όπου εκτελέσθηκαν και ετάφησαν ηρωομάρτυρες για την Ελευθερία της Κύπρου και κουβαλά επάνω του τις σελίδες του πιο ένδοξου βιβλίου της κυπριακής ιστορίας.

Όπως γράφει και επιγραφή στον χώρο «Τ/ αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται»» ανέφερε σε άλλη ανάρτηση ο υπουργός.

Ελληνική Λύση: Όσο ένα μέρος της Κύπρου μας παραμένει σκλαβωμένο, η Εθνεγερσία του 1821, θα παραμένει ανολοκλήρωτη

"Η σημερινή Ημέρα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ημέρα θλίψης και όχι «εορτασμών».

Στην παρατεταμένη κατοχή και συστηματική εθνοκάθαρση από την φασιστική Τουρκία, έρχεται να προστεθεί ο υβριδικός πόλεμος με την επιχειρούμενη αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού της Κύπρου μας, μέσω της κατευθυνόμενης παράνομης μετανάστευσης.

Η πραγματική «Ημέρα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας» θα εορταστεί όταν εκδιωχθεί από το νησί ο τελευταίος Τούρκος στρατιώτης μαζί με τον τελευταίο έποικο - τζιχαντιστή.

Όσο ένα μέρος της Κύπρου μας παραμένει σκλαβωμένο, η Εθνεγερσία του 1821, θα παραμένει ανολοκλήρωτη" αναφέρει η ανακοίνωση..

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε σπίτι

Τατουάζ - Παππάς: Διάβασα αστείες ιστορίες, αλλά ιδού η έμπνευση… (εικόνες)

Χατζηδάκης για συντάξεις: Αύξηση 3,1% το 2024

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο