LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 29 Σεπτεμβρίου 2023 22:07

Νοσοκομείο Ρόδου: Καταγγελία για αναβολή χειρουργείου λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου

Μεγάλη η ανησυχία στους κατοίκους του νησιού. Τι καταγγέλουν οι ίδιοι.

Αναισθησιολόγος - Σαντορίνη

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που δημιουργείται από την έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα αναβάλλονται κατά δεκάδες, τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία.Το γεγονός έχει προκαλέσει αγανάκτηση και ανησυχία σε δεκάδες ασθενείς και τις οικογένειές τους, αφού κανείς δεν μπορεί να τους διαβεβαιώσει με σιγουριά πότε θα γίνει το απαιτούμενο χειρουργείο.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν σε τοπικό επίπεδο, δεν βρέθηκε λύση για την ενίσχυση του νοσοκομείου με αναισθησιολόγο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το νοσοκομείο της Ρόδου, φθάνει σε αυτή την κατάσταση, αφού και στο παρελθόν, οι ελλείψεις σε αναισθησιολόγους, δημιούργησαν αντίστοιχα προβλήματα.

Σε επιστολή που απέστειλε αναφορικά με το πρόβλημα αυτό πολίτης της Ρόδου που επρόκειτο να χειρουργηθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, αναφέρει:

«Είμαι καρδιοπαθής (3 στεντ στεφανιαίων αρτηριών) και ελεγχόμενος ενδεχομένως για καρκινοπάθεια. Την 21/7/23 υποβλήθηκα στο νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς σε επέμβαση για σοβαρό ουρολογικό πρόβλημα για το οποίο προγραμματίστηκε νέα επέμβαση την 21/9/23 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Η επέμβαση μου αυτή ( λόγω της πανελλήνιας απεργίας άραγε; ) αναβλήθηκε και επαναπρογραμματιστηκε για 28/9/23.

Στις 27/9/23 και περί την 15.00 ώρα, ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα (εισαγωγή στο νοσοκομείο, ιατρικές εξετάσεις, προπάντων διακοπή αντιπηκτικής αγωγής με ό,τι αυτό συνεπάγεται), με ενημέρωσε ο χειρουργός-ουρολόγος που θα πραγματοποιούσε την επέμβαση ότι αυτή αναβάλλεται ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου, με αποτέλεσμα να μου δοθεί εξιτήριο. Το πρόβλημα γνωστό από καιρό, αλλά ορισμένοι που έχουν ευθύνη να το λύσουν θα έπρεπε να το είχαν κάνει ήδη, αν ήσαν «άριστοι» στη δουλειά τους, και όχι να ταλαιπωρούν σοβαρά ασθενείς τσακίζοντας την ψυχολογία τους (για φανταστείτε το!) και απαξιώνοντας το νοσοκομείο Ρόδου ακόμα περισσότερο. Σημειωτέον ότι δεν ήμουν ο μόνος που αναβλήθηκε το χειρουργείο του. Η μόνη λύση λοιπόν, για να γίνουμε καλά, είναι τα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας;».

Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΚΑ - Βρούτσης: η στατικότητα στα “στέγαστρα Καλατράβα” και η απάντηση στον Παναθηναϊκό (βίντεο)

Μπακογιάννης: η αστυνόμευση στην Αθήνα, η ποιότητα ζωής και το μποστάνι της Κοσιώνη (βίντεο)

Κακοκαιρία “Elias” - Βόλος: Λάσπη έχει καλύψει γειτονιές και προάστια (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσηςΣήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Με ποιον τρόπο προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του ο κατηγορούμενος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο