LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Σεπτεμβρίου 2023 07:03 | Ανανέωση: 26 Σεπτεμβρίου 2023 07:17

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Σοκ με Μάγκνουσον, σάλος για το πανό (εικόνες)

Πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο παίκτης που τραυματίστηκε στο 12'' του αγώνα. Αποδοκίμασαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το πανό που ανήρτησαν οπαδοί στην Λεωφόρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ - ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ

Ενός... κακού, μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός απ’ την εντός έδρας ήττα του απ’ την ΑΕΚ με 2-1, στην 5η αγωνιστική της Super League, «χάνει» τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες και τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ, τραυματίστηκε στο 12ο δευτερόλεπτο (!) του αγώνα, όταν σηκώθηκε για να πάρει κεφαλιά απ’ το βαθύ γέμισμα του Κάλενς κι έπεσε πολύ άτσαλα στο γήπεδο «γυρίζοντας» το πόδι του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ - ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ

Αντικαταστάθηκε στο 4ο λεπτό απ’ τον Γεντβάι κι αμέσως μετά το παιχνίδι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία «έδειξε» ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατό του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ - ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ - ΜΑΓΚΝΟΥΣΟΝ

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χρειαστούν μίνιμουμ έξι μήνες για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Σάλο και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση που. έκαναν οπαδοί του Παναθηναϊκού, που είχαν τοποθετήσει στο πέταλο της Θύρας 13 ένα μεγάλο πανό των φανατικών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Bad Blue Boys, το οποίο ήταν καλυμμένο κατά το ήμισυ.

Το υπόλοιπο μισό ανέφερε «free the boys» και έχει το σήμα των Bad Blue Boys. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν, μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν άτομα που το φτιάχνουν και μάλιστα έχουν βάλει μέσα και σκάλα για να τακτοποιήσουν το πάνω μέρος του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ - ΠΑΝΟ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν ενημερώσει πως εφόσον ανοίξει αυτό το πανό η ομάδα δεν πρόκειται να κατέβει για να ξεκινήσει το ματς. Η ΑΕΚ είχε ενημερώσει τους γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και τον εισαγγελέα. Τ

ο πανό σηκώθηκε πριν τη σέντρα ενώ υπήρξαν και αποδοκιμασίες από σημαντικό κομμάτι των υπόλοιπων οπαδών του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ - ΠΑΝΟ

Η ΑΕΚ κινήθηκε προς τα αποδυτήρια με ένδειξη αποχώρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr, ζητήθηκε και από τον διαιτητή να κατέβει το πανό αλλά ο Σιμόνε Σότσα απάντησε πως δεν είναι αρμόδιος για αυτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Elias”: Εκκένωση χωριών στην Θεσσαλία - “Σαρώνεται” η μισή Ελλάδα (εικόνες)

Φίλης: Ο Κασσελάκης έχει ύφος Τραμπ - Φταίει ο Τσίπρας για τις ήττες του ΣΥΡΙΖΑ

Μελίνα Παρασκάκη: Η ανάρτηση της μητέρας της μετά την καταδίκη της αναισθησιολόγου

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό (βίντεο)23:13Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Νίκη γοήτρου για τους φιλοξενούμενους22:58Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς22:44Πανσερραϊκός – Κηφισιά: Τα “λιοντάρια” πήραν την νίκη και την πρωτιά στα play out22:31ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Απόδραση από το Γεντί Κουλέ για τους Αγρινιώτες22:17Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεώρησε συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων22:02Εύβοια: Λεωφορείo χτύπησε 10χρονη21:48Φαρμακεία – Αττική: Εφαρμογή στο κινητό για τις εφημερίες21:33Eurovision 2024: Ο ολλανδικός αποκλεισμός, τα πολιτικά μηνύματα και οι καταγγελίες για τραμπουκισμούς21:19Ολυμπιακός: Ο Γουόκαπ καλύτερος αμυντικός της Euroleague21:05Πώς μπορούν οι εκπαιδευτικοί να βοηθήσουν εφήβους που πενθούν20:50Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Νέα συζήτηση από την ΠΑΕ παρουσία του Χάρη Δούκα20:37Πολιτική προστασία - Καθαρισμός οικοπέδων: Αυτές είναι οι νέες ρυθμίσεις20:23Μητσοτάκης στη Χαλκίδα: Η δημόσια υγεία ήταν και είναι προτεραιότητά μας (live)20:08Αίγυπτος: Μετά την επιχείρηση Ισραήλ στη Ράφα, καμία επαφή μαζί του19:54Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μουσείο Οικίας Καβάφη στην Αλεξάνδρεια (εικόνες)19:40Ο πρωθυπουργός στην Τουρκία: Το πρόγραμμα της επίσκεψης19:26Τραμπ: Διαψεύδω την υποψηφιότητα Χέιλι19:12Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Πατέρας: Δεν ήξερα τι είχε μέσα η σακούλα18:58Αχαΐα: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή (εικόνες)18:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο