LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2023 20:34

Λίβερπουλ και Τσιμίκας συνεχίζουν μαζί

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα παραμείνει στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ, για πολλά ακόμη χρόνια. 

AP - Champions League - Κώστας Τσιμίκας - Λίβερπουλ

Νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ υπέγραψε ο Κώστας Τσιμίκας, όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα από το σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.

Ερχόμενος στο «Ανφιλντ» από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020, ο Έλληνας διεθνής αριστερός φουλ μπακ πανηγύρισε με τους «κόκκινους» δύο τίτλους το 2022 (Λιγκ Καπ και Κύπελλο), ενώ συμμετείχε και στον τελικό του Champions League της ίδιας χρονιάς, με την Λίβερπουλ να χάνει 1-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας στο Liverpoolfc.com ο Τσιμίκας αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έκανα, όλα αποδίδουν. Αλλά αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πολλές, πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχειί και ήθελα να γίνω από το πρώτο λεπτό μέρος της».

Από την ημέρα που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο, ο Τσιμίκας έχει πραγματοποιήσει 63 συμμετοχές και έδωσε 12 ασίστ.

Ο Έλληνας διεθνής σημείωσε το αποφασιστικό πέναλτι για να σφραγίσει τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Τσέλσι το 2022, έχοντας παίξει σε πέντε από τους έξι αγώνες της ομάδας του στη διοργάνωση.

Ο Τσιμίκας, βοήθησε επίσης την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κερδίσει το Λιγκ Καπ της σεζόν 2021/2022.

Για τους στόχους του είπε: «Περισσότερη επιτυχία, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, να κερδίζεις τρόπαια, να είμαι αφοσιωμένος σε κάθε περίσταση, να είμαι μέρος όλων αυτών. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να κερδίσει περισσότερα τρόπαια και όλοι μαζί θα παλέψουμε. Όλοι, νομίζω, είναι 100% συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και έτοιμοι για να πετύχουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

Ειδήσεις σήμερα:

Κάρλα - Μητέρα 43χρονου: Τι κακό, Θεέ μου, έπεσε στο σπιτικό μας... 

Μελίνα Παρασκάκη: Καταδικάστηκε η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 4χρονης

Ρόδος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από 15χρονες μαθήτριες στο ίδιο σχολείο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούςΣήμερα 22:59 | Ειδήσεις

Τόσο στην Αθηνών-Λαμίας όσο και στην Αθηνών-Κορίνθου, η επιστροφή διεξάγεται πλέον με ομαλές ταχύτητες και χωρίς ουρές.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη ΡάφαΣήμερα 19:34 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός διαχώρισε το ζήτημα της επέμβασης στη Ράφα από τις προσπάθειες διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14Η Τζάνετ Τζάκσον κάνει περιοδεία στην Ευρώπη21:59Ραφήνα – Τροχαίο: Νεκρός άνδρας από “καραμπόλα” παρκαρίσματος21:44Κασιδιάρης: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο επικεφαλής του “Εθνικού Κόμματος - Έλληνες”21:30Δούκας για Μονή της Χώρας: Τα μνημεία ενώνουν την ανθρωπότητα, δεν την χωρίζουν21:19Θεσσαλονίκη: Φωτιές σε δύο λεωφορεία την ίδια μέρα21:08Σύνταγμα: Ένταση στην πορεία για τη Γάζα (εικόνες)20:57Κασσελάκης στην Ηγουμενίτσα: Οι “πατριδοκάπηλοι” καλύπτουν υπουργούς δολοφόνους παιδιών20:43Χαλκιδική: Φωτιά έκανε “στάχτη” ξωκκλήσι - υπεραιωνόβιο μνημείο (εικόνες)20:29Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)20:15Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη20:01Μουντιάλ 1986: Σε δημοπρασία η “Χρυσή Μπάλα” του Μαραντόνα19:47Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33Μητσοτάκης - Σακελλαροπούλου: Συνάντηση και ενημέρωση στο Προεδρικο Μέγαρο19:19Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)19:05Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο