LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2023 17:12

Κατερίνη - Τηλεφωνικές απάτες: Μέλος συμμορίας συνελήφθη πριν φύγει για το εξωτερικό

Πως κατάφεραν να την 'τσιμπήσουν" οι Αρχές. Πόσα χρήματα είχαν εισπράξει, η ίδια και άλλη μία κατηγορούμενη, εξαπατώντας  ανυποψίαστα θύματα τους.

Τηλέφωνο - υποκλοπές - απάτες - απάτη

Λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο για να ταξιδέψει στην πατρίδα της, συνελήφθη 42χρονη πολίτης Βουλγαρίας που κατηγορείται για εμπλοκή σε εγκληματική ομάδα που "ξάφριζε" ηλικιωμένους με το πρόσχημα των «μαϊμού» τροχαίων στα οποία δήθεν ενεπλάκησαν συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να εισέπραξε το τελευταίο 2ήμερο συνολικά 14.500 ευρώ και κοσμήματα από δύο υπέργηρες γυναίκες, σε Κατερίνη και Βέροια. Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα στις παθούσες, από συνεργούς της, που ζητούσαν χρηματικά ποσά προκειμένου να υποβληθούν οι κόρες τους σε υποτιθέμενα χειρουργεία.

Με τη λεία ανά χείρας, η 42χρονη κατευθύνθηκε χθες το βράδυ στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου συνελήφθη τη στιγμή που επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στην πατρίδα της.

Στο μεταξύ, για ανάλογη απάτη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συμπατριώτισσάς της, 61 ετών, που σε δύο περιπτώσεις, τον περασμένο Ιούνιο, παρέλαβε από ισάριθμα θύματα συνολικά 37.500 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βόλος: Πρόβατα έφαγαν 100 κιλά χασίς και... την άκουσαν

Φθιώτιδα: Αρκούδα επιτέθηκε σε βοσκό και τον έστειλε σε νοσοκομείο

Ωρωπός: Βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι σκύλου – υποψίες ότι έπεσε θύμα βιασμού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚατάληψη Νομικής: Η έφοδος, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)Σήμερα 18:25 | Ειδήσεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης στη Νομική του ΕΚΠΑ στην Αθήνα. Τα αντίσκηνα στο προαύλιο και τα ευρήματα των αρχών.

Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Επισήμανε ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μιλάει για τα ζητήματα των ευρωεκλογών και κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι δεν έχουν υπεύθυνη πρόταση.



Δημόσιες Επενδύσεις - ΕΣΠΑ: Αλλαγές για επιτάχυνση και απορρόφηση πόρωνΣήμερα 14:55 | Ειδήσεις

Νέο πλαίσιο στην διαχείριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθιερώνει η Κυβέρνηση, με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας και την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης έργων με κοινοτικούς πόρους.

Φλόριντα: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (εικόνες)Σήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Το λεωφορείο ανετράπη αφού πρώτα συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Τετάρτη: νεφώσεις, τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας20:18Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)20:05Φλόριντα: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (εικόνες)19:52Κατάληψη Νομικής: Η έφοδος, οι συλλήψεις και η εκκένωση απο την ΕΛΑΣ (βίντεο)19:38Πώς δημιουργούνται πέτρες στα νεφρά και πώς αντιμετωπίζονται;19:25Ίος: Τραυματίστηκαν 6 μαθητές σε πλοίο19:11Φιντάν: Ελλάδα και Τουρκία είναι σε θέση να συζητούν όλα τα προβλήματα 18:57Χαλκίδα: Ανατροπή στον θάνατο γυναίκας - Βρέθηκε μαχαιρωμένη18:43Καλοκαίρι 2023: Το θερμότερο των τελευταίων 2000 ετών στο βόρειο ημισφαίρο18:30Κυκλοφορία mini bus αυτοκινήτων στα νησιά: Το ΣτΕ έδωσε το “πράσινο φως” 18:16Γάζα - ΟΗΕ: Είχαμε ενημερώσει το Ισραήλ για το δρομολόγιο του οχήματός του που επλήγη από πυρά18:02“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ανακάλυψη που σοκάρει τον Δημήτρη (εικόνες)17:49“MyCoast” - Κατάληψη παραλιών: Χιλιάδες πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή, εκατοντάδες οι καταγγελίες 17:35Ηράκλειο: Ανήλικοι έκλεψαν μπουκάλια με αλκοόλ17:22Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Το μήνυμα στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (βίντεο)17:08Ιταλία: Θα μετέφεραν ναρκωτικά με τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο16:55Times: Η Χαμάς σχεδίαζε να δημιουργήσει βάση στην Τουρκία16:41Πέθανε ο Σέργιος Τράμπας16:28Φωτιά στην περιφερειακή του Αιγάλεω16:14Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας: SMS για δωρέαν test Pap16:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο