LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2023 12:33

Κρήτη: καυγάς έξω από Κέντρο Υγείας - Συνελήφθησαν πατέρας, γιος και 4 αδέρφια

Μία προσπέραση, οδήγησε δύο οικογένειες να "παίξουν ξύλο" έξω από το κέντρο Υγείας.

Περιπολικό - πρωί

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τον άγριο καυγά μεταξύ οικογενειών έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών στο Ηράκλειο, το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2023.

Συνελήφθησαν 4 άτομα από τη μια οικογένεια και άλλα 4 από την άλλη. Ειδικότερα ο πατέρας και οι 3 γιοι από τη μια πλευρά ηλικιών 54 ετών, 25 ετών, 23 ετών και 21 ετών αντιστοίχως.

Από την άλλη πλευρά συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα όλα αδέλφια μεταξύ τους ηλικιών 29 ετών, 28 ετών, 23 ετών και 19 ετών. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αλληλομηνύθηκαν μεταξύ τους και είναι όλοι παθόντες, δράστες και φυσικά συλληφθέντες. Παράλληλα με τις συλλήψεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και ένα σπρέι πιπεριού.

Ο άγριος καυγάς που οδήγησε μάλιστα και δύο άτομα να νοσηλευτούν σημειώθηκε έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών ωστόσο είχε ξεκινήσει νωρίτερα σε δρόμο στο χωριό Γαλιά όταν δύο νεαροί από κάθε οικογένεια ένας 25χρονος και ένας 19χρονος καυγάδισαν για μια προσπέραση με τα αυτοκίνητα. Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας. Λίγο αργότερα οι νεαροί συναντήθηκαν στο Κέντρο Υγείας λόγω τραυματισμού τους από τον καυγά.

Όταν ο ένας «έπεσε» πάνω στον άλλο έξω από το Κέντρο Υγείας τότε ο καυγάς αναζωπυρώθηκε και η κάθε πλευρά κάλεσαν για ενισχύσεις με αποτέλεσμα να καταφθάσουν μέλη των οικογενειών από Γαλιά και Βορίζια όπου έγινε το «σώσε».

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μεταναστευτικό – Έβρος: Ελεύθεροι οι αιχμάλωτοι του τρέιλερ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία

Φωτιές - Βελόπουλος: η πυρκαγιά στον Έβρο “βολεύει” τους Τούρκους (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτωνΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές. Το πασχαλινό ωράριο για το Μεγάλο Σάββατο. Επάρκεια προϊόντων στην αγορά. Τροποποιήσεις στα ΜΜΜ.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)Σήμερα 07:55 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι εικόνες με το φορτηγό να τραυματίζει δεκάδες μαθητές, πολλοί εκ των οποίων νοσηλεύονται στην Εντατική. Που οφείλεται το ατύχημα, σύμφωνα με τις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο