LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Αυγούστου 2023 17:43

Θεσσαλονίκη - Κακοποίηση ζώου: κλώτσησε γατάκι και του έσπασε τη γνάθο (εικόνες)

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου συνέβη στην Θεσσαλονίκη. Η καταγγελία ζωοφιλικού συλλόγου της πόλης και η κατάσταση της υγείας του μικρού γατιού.

Γατάκι

Ένα αδέσποτο γατάκι μόλις δυο μηνών είναι το νέο θύμα κακοποίησης που συνβαίνει συστηματικά τον τελευταίο καιρό, στην Καλαμαριά.

Το μικρό γατάκι – το οποίο σημειωτέον φροντιζόταν μαζί με άλλα αδεσποτάκια από ζωόφιλο κάτοικο της Καλαμαριάς στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Καραμανλή στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη – δέχτηκε τόσο δυνατή κλωτσιά/ές ώστε αποκολλήθηκε η κάτω γνάθος του. Το γατάκι διακομίστηκε σε κτηνίατρο και άρχισε να λαμβάνει ειδική αγωγή. Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται σχετικά κοντά στην περιοχή “Αριστοτέλης” στην Καλαμαριά όπου τους τελευταίους μήνες καταγράφονται αλλεπάλληλα ανάλογα περιστατικά κακοποίησης αδέσποτων γατών με σπασμένες γνάθους ή με κλωτσιές και συνακόλουθες ρήξεις στα γεννητικά όργανα-κοιλιακή χώρα.

Η ανάρτηση της ομάδας

«Πραγματικά έχουμε εξοργιστεί με τους υπανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Ακόμη ένας “λεβέντης” Καλαμαριώτης έβγαλε όλα του τα ψυχολογικά επάνω στο κορμάκι ενός μωρού 2 μηνών!
Το κλώτσησε με μανία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η κάτω γνάθος του!!!
Το γατάκι φροντιζόταν από φιλόζωο συμπολίτη μας στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Καραμανλή, στον Άγιο Ιωάννη.
Το μέρος βρίσκεται σχετικά κοντά με τα υπόλοιπα σημεία που έχουν βρεθεί γατάκια με σπασμένη γνάθο και έχουμε αναφέρει σε παλιότερα ποστ μας.
Παρακαλούμε θερμά, για οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας ενημερώστε μας!!
Έχουμε ήδη καταθέσει 2 μηνύσεις κατά αγνώστων και συνεχίζουμε να αναζητάμε πληροφορίες για τα κτήνη που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Μην μένετε θεατές στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος αθώων ζωών!!
Δυστυχώς ο δήμος μένει απαθής σε κάθε τέτοιο περιστατικό κακοποίησης.
Βοηθήστε μας να εντοπίσουμε τους δράστες».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA

Champions League - Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Απίθανη πρόκριση για το “τριφύλλι” στα πέναλτι (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο