LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Αυγούστου 2023 14:17 | Ανανέωση: 15 Αυγούστου 2023 14:42

Δεκαπενταύγουστος - Δένδιας: Το μήνυμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας (εικόνες)

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με αφορμή τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αλλά και την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».

Τήνος - Μητσοτάκης

Μέρα μνήμης η σημερινή που υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές, για την υπεράσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας, αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας Μέρα μνήμης η σημερινή που υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές, για την υπεράσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας, αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με αφορμή τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αλλά και την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Δένδια

"Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία, που εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου, αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που τιμούν τους πεσόντες στον τορπιλισμό της “Έλλης”, στις 15 Αυγούστου 1940, στην Τήνο. Μια στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας μας, η οποία, σε συνδυασμό με το έπος του “Όχι” που ακολούθησε, υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές, για την υπεράσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας. Στον δρόμο αυτό πορεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και σήμερα. Με την στήριξη του ελληνικού λαού, σε πνεύμα αυτοπεποίθησης και εθνικής ενότητας. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες'" τόνισε ο κ. Δένδιας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαπενταύγουστος – τορπιλισμός της “Έλλης”: Η “μαύρη” επέτειος

Πόλο: Η Εθνική Εφήβων πρωταθλήτρια Ευρώπης

Φωτιές στη Χαβάη: Ασύλληπτες διαστάσεις παίρνει η καταστροφή (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΣήμερα 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”17:38Μεσσηνία: 6χρονη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου17:25Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Οργή συγγενών για "ειδική" μεταχείριση του κατηγορούμενου17:11ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: μαίνεται η κόντρα για τους “υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά” 16:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο