LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 06 Αυγούστου 2023 08:55

Μουντιάλ Γυναικών: Η Σουηδία απέκλεισε τις ΗΠΑ στα πέναλτι

Οι δύο τερματοφύλακες ήταν οι "πρωταγωνίστριες" του δεύτερου αγώνα της νοκ άουτ φάσης του Μουντιάλ Γυναικών, που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1 και το ANT1+

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σουηδίας, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2023 γυναικών, που φιλοξενείται στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της -κατόχου του τίτλου- ομάδας των ΗΠΑ με 5-4 (κ.α. και παρ. 0-0).

Το «χρυσό» πέναλτι αξιοποίησε η Λίνα Χούρτιγκ, παρά την έντονη προσπάθεια της Αλίσα Νέχερ να αποκρούσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κατακύρωση του γκολ, εξετάσθηκε από το VAR.

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ

«Ηρωϊδα» της αναμέτρησης και της ιστορικής πρόκρισης για τις Σκανδιναβές, αναδείχθηκε η τερματοφύλακας, Ζετσίρα Μούσοβιτς, η οποία έκανε 11 (!) σωτήριες επεμβάσεις.


Στο τελευταίο της Μουντιάλ, η Αμερικανίδα και «ζωντανή θρύλος» του ποδοσφαίρου γυναικών, Μέγκαν Ραπίνο, μπήκε στο ματς στο 9ο λεπτό της παράτασης, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την εομάδα των ΗΠΑ στην πρόκριση.

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ

Μουντιάλ Γυναικών - Σουηδία - ΗΠΑ



Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφοριακό - Μετρό: Γραμμή 4 και επεκτάσεις αλλάζουν τα δεδομένα στην Αθήνα

Κως: καταδίωξη λέμβου και διάσωση παράτυπων μεταναστών (εικόνες)

Φωτιά - Κάτω Τιθορέα: Πέθανε ο μελισσοκόμος που είχε υποστεί εγκαύματα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνιαΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Μαζική και με σύμμαχο τον καλό καιρό, η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα.

Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ΚάιροΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στην περιοχή. Μια χερσαία εισβολή «θα ήταν αφόρητη» λέει ο Γκουτέρες.

Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σουΣήμερα 14:34 | Ειδήσεις

«Ο κόσμος με κατανοεί σιγά-σιγά, το αισθάνομαι» δήλωσε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. 

Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδροςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο Πούτιν κατήγαγε μια σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, δύο και πλέον χρόνια αφότου έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου14:40Κικίλιας: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας14:26Βόλος: Νεκρός ο άνδρας που διέρρηξαν το σπίτι του όσο νοσηλευόταν14:13Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας13:31Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε α απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο