LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Αυγούστου 2023 18:29

Ιτούδης: Καταγγελία από Τούρκο γείτονά του για ρατσιστική συμπεριφορά (βίντεο)

Ο Δημήτρης Ιτούδης φέρεται να πρόσβαλε τον γείτονά του με βρισιές. Ο γείτονάς του προσέφυγε στη δικαιοσύνη, η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα.

Mehmet Akin - μήνυση - Δημήτρης Ιτούδης - συκοφαντική δυσφήμιση

Ο επιχειρηματίας  Μεχμέτ Ακίλ κατέθεσε μήνυση ζητώντας διεξαγωγή έρευνας κατά του Δημήτρη Ιτούδη για συκοφαντική δυσφήμιση καταγγέλλοντας ότι ο προπονητής μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον του κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης για το πάρκινγκ.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου, μιλώντας για το περιστατικό, ο επιχειρηματίας Μεχμέτ Ακίν είπε: "Μετακόμισα στο σημείο μια εβδομάδα πριν από το συμβάν. Οι φρουροί ασφαλείας κάλεσαν γύρω στη 1 τα ξημερώματα. Είπαν ότι πάρκαρα το όχημά μου σε λάθος μέρος και ένας κάτοικος του χώρου δημιουργούσε πρόβλημα Η γυναίκα μου πάρκαρε βιαστικά το όχημα και ανέβηκε πάνω γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο. Ακούγονταν φωνές πίσω.

Όταν κατέβηκα στο πάρκινγκ, συνάντησα το άτομο που είχε χάσει τον έλεγχο του. Δεν ήξερα ότι ήταν ο Δημήτρης Ιτώδης. Ζήτησα συγγνώμη μπροστά του, του ζήτησα να ηρεμήσει, είπα ότι η γυναίκα μου πάρκαρε λάθος γιατί βιαζόταν.

Συνέχισε να δείχνει επίμονα θυμωμένη συμπεριφορά. Συνέχισε να βρίζει τη γυναίκα μου και τη χώρα μου. Ήρθε απειλητικά προς εμένα, επενέβη ηασφάλεια. Κάναμε μήνυση στην Εισαγγελία. Μετά το περιστατικό δέχτηκα τηλεφώνημα μέσω του οδηγού του.Οι δικηγόροι του κάλεσαν τους δικηγόρους μου. Είπαν ότι δεν πρέπει να μεγαλοποιήσουμε το θέμα και να αποσύρουμε την καταγγελία μας»


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ρόδο: Πέθανε εθελοντής πυροσβέστης

Τροχαίο στο Ηράκλειο - Σε σοβαρή κατάσταση 30χρονη

Αττική Οδός: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο εξόδων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο