LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 24 Ιουλίου 2023 11:24

Μουντιάλ Γυναικών: Η Ιταλία νίκησε στο φινάλε την Αργεντινή (βίντεο)

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ντραγκόνι, που απέφυγε με ντρίπλα - "σομπρέρο" την αντίπαλό της, στον πρώτο από τους τρεις αγώνες που μεταδίδονται την Δευτέρα από ANT1 και ANT1+

AP - Ιταλία - Αργεντινή

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας, δυσκολεύθηκε αλλά τελικά επικράτησε της Αργεντινής με 1-0, στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2023 γυναικών, που φιλοξενείται στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, που έγινε στον Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, πέτυχε η «χρυσή αλλαγή» Κριστιάνα Τζιρέλι στο 87ο λεπτό (σ.σ. είχε αντικαταστήσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα την Τζούλια Ντραγκόνι).

Οι Ιταλίδες σκόραραν άλλες δύο φορές, όμως τα γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάϊντ.

Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε η "μαγική ενέργεια" της Ντραγκόνι, η οποία απέφυγε με ντρίπλα - "σομπρέρο" την αντίπαλό της.

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Βαλμπουενά: Που θα παίξει μετά τον Ολυμπιακό

Νέος Κόσμος: Ηλικιωμένος πάλεψε με διαρρήκτη που βρήκε στο σπίτι του

Κρήτη: Γύπας... έκανε μπάνιο μαζί με τους λουόμενους (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο, όταν το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί με το κύτος, στο σημείο που βρισκόταν η δεξαμενή καυσίμων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερρακάκης: Συναντήθηκε με τον Πάπα στο Βατικανό13:20Μητσοτάκης για Μονή της Χώρας: Παντελώς αχρείαστη η μετατροπή της σε τζαμί (εικόνες)13:08Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η νέα Σελήνη, τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)12:02“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Παραμένει κλειστό και φέτος12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχι09:33Κλιματική κρίση: Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο09:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο