LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Ιουλίου 2023 09:24 | Ανανέωση: 22 Ιουλίου 2023 09:25

Μουντιάλ Γυναικών - ΗΠΑ: Άνετη πρεμιέρα με το Βιετνάμ (εικόνες)

Ευκολο ήταν το πρώτο παιχνίδι για τις Αμερικανίδες στο Μουντιάλ Γυναικών, που προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1 και το ANT1+

Μουντιάλ Γυναικών - ΗΠΑ - Βιετνάμ

Οι Αμερικανίδες διεθνείς, δικαιολόγησαν με άνεση τον τίτλο του φαβορί κι επικράτησαν εύκολα του Βιετνάμ με 3-0, στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ Γυναικών 2023, που διεξάγεται στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

H εθνική ομάδα των ΗΠΑ, που στοχεύει στον τρίτο συνεχόμενο τίτλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο (σ.σ. κάτι που θα αποτελέσει και σχετικό ρεκόρ), προηγείται στον 5ο όμιλο, εν αναμονή της «μονομαχίας» μεταξύ Ολλανδίας και Πορτογαλίας, που είναι προγραμματισμένη για αύριο (23/7).


Στην πρώτη τους συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Βιετναμέζες ποδοσφαιρίστριες, αντιστάθηκαν σθεναρά, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Μουντιάλ Γυναικών - ΗΠΑ - Βιετνάμ

Η MVP του πρωταθλήματος της Βόρειας Αμερικής το 2022 με το Πόρτλαντ, Σοφία Σμιθ, πέτυχε δύο γκολ (14`, 45`+7`) και βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των σκόρερ της διοργάνωσης.

Απουσία της Μάλορι Σουάνσον, μίας πολύ σημαντικής επιθετικού, η οποία ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, η 22χρονη Σμιθ, θεωρείται ένα από τα «πρόσωπα» που θα ξεχωρίσουν στο Μουντιάλ της Ωκεανίας.

Μουντιάλ Γυναικών - ΗΠΑ - Βιετνάμ

Αφού έλαβαν την υποστήριξη του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, στην συνάντηση που είχαν πρόσφατα, οι Αμερικανίδες δεν πτοήθηκαν ακόμη και μετά την απώλεια του πέναλτι από την Αλεξ Μόργκαν στο 43ο λεπτό, με την τερματοφύλακα του Βιετνάμ, Κιμ Τραν Τραν Θι να αποτρέπει το 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό ήταν το έκτο πέναλτι που δόθηκε σε ισάριθμες αναμετρήσεις από την έναρξη του Μουντιάλ και μόνο δύο από αυτά αξιοποιήθηκαν!

Μουντιάλ Γυναικών - ΗΠΑ - Βιετνάμ

Μουντιάλ Γυναικών - ΗΠΑ - Μεγκαν Ραπινο

Στο τελευταίο της Παγκόσμιο Κύπελλο, η εμβληματική σταρ της εθνικής ΗΠΑ, Μέγκαν Ραπίνο, γιόρτασε την 200η συμμετοχή της, μπαίνοντας στο ματς στο 62ο λεπτό, δηλαδή ένα τέταρτο πριν από το τελευταίο γκολ που σημείωσε η Λίντσεϊ Χόραν, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ 


Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας: “Φούρνος” με 45άρια η Ελλάδα - Οι υψηλότερες θερμοκρασίες ανά περιοχή

Ασπρόπυργος - φονική ληστεία: δωρεά οργάνων του σεκιουριτά που έχασε την ζωή του

Καύσωνας - Θάνατος ντελιβερά από θερμοπληξία: “Έτρεμε και έβγαζε αίμα από το στόμα”, λέει η μητέρα του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τουςΣήμερα 07:48 | Ειδήσεις

«Όλα γίνονται με την ανοχή του σχολείου», καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας. Δέχομαι απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων.

ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίωνΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Περισσότεροι από τους μισούς ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσαν εισοδήματα έως 10.000 ευρώ ετησίως.

Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονηςΣήμερα 06:57 | Ειδήσεις

Πού εντοπίζονται για τελευταία φορά τα ίχνη της. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑΣήμερα 07:15 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού. Τι αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ για την διαχείριση της συνοριακής διέλευσης στην Γάζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 7χρονο κοριτσάκι08:25“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου08:11Πέλλα – bullying: Αμετανόητοι οι “νταήδες” που τρομοκρατούν συμμαθητές τους07:58Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”07:44Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ07:31Missing Alert για την εξαφάνιση 28χρονης07:17Εορτολόγιο – 8 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Champions League: Η Ντόρτμουντ έριξε στο καναβάτσο την Παρί Σεν Ζερμέν06:50Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία06:36Eurovision 2024: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη06:09Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια σε δήλωση αγάπης θαυμάστριας του23:59Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείο23:44Euroleague - Final 4: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και πάει Βερολίνο (εικόνες)23:29Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο