LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Ιουλίου 2023 08:16

Euro U21: Η Αγγλία νίκησε στον τελικό την Ισπανία

Θρίαμβος για τους «μικρούς» της Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά από 39 χρόνια.

Euro U21 - Αγγλία

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία U21, για πρώτη φορά μετά από 39 χρόνια, στέφθηκε η Εθνική Αγγλίας στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Η ομάδα που δε δέχτηκε γκολ σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης του EURO U21 επικράτησε στον τελικό της κατόχου πέντε τίτλων, Ισπανίας, με 1-0, έχοντας ως ήρωα του αγώνα τον γκολκίπερ της, Τζέιμς Τράφορντ, ο οποίος στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων απέκρουσε πέναλτι, χαρίζοντας το τρόπαιο στα «Τρία Λιοντάρια».

Το γκολ που έκρινε τον τελικό σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον μέσο της Λίβερπουλ, Κέρτις Τζόουνς.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως, δεν ήταν ο 22χρονος σκόρερ της Αγγλίας, αλλά ο γκολκίπερ της, Τζέιμς Τράφορντ. Ο 20χρονος πορτιέρε της Μάντσεστερ Σίτι (πρόσφατα αποκτήθηκε από την Μπέρνσλι) στο 90΄+9 απέκρουσε αρχικά το πέναλτι (σ.σ. δόθηκε μετά την χρήση του VAR) του Αμπέλ Ρουίθ κι εν συνεχεία είπε «όχι» σε νέα προσπάθεια των Ισπανών μέσα από την περιοχή, για να πνιγεί λίγο αργότερα στις αγκαλιές των συμπαικτών του και των ανθρώπων του πάγκου.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα του Λι Κάρσλι τελείωσε το τουρνουά κρατώντας ανέπαφη την εστία της.

ΑΓΓΛΙΑ (Λι Κάρσλι): Τράφορντ, Γκάρνερ, Χάργουντ-Μπέλις, Κόλγουιλ, Άρονς, Πάλμερ (83' Έλιοτ), Γκόμες (73' Σκιπ), Τζόυνς, Σμιθ-Ρόου (66' Μαντουέκε), Γκόρντον (83' Γκόρντον), Γκιμπις-Γουάιτ (73' Άρτσερ).

ΙΣΠΑΝΙΑ (Σαντιάγο Ντένια): Τενάς, Β. Γκόμεθ (73' Μπαρανετσέα), Παρέδες, Πατσέκο, Μιράντα, Μπλάνκο (73' Καμέλο), Μπαένα (59' Ορόθ), Ρόδρι (59' Ρικέλμε), Σανθέτ (59' Βέιγα), Σ. Γκόμες, Αμπέλ Ρουίθ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βραζιλία – κατάρρευση πολυκατοικίας: Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων

Σεισμός – Σκύρος: Δυο δονήσεις τα ξημερώματα

Καιρός: άνεμοι και ζέστη την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕπίσκεψη Μητσοτάκη στο ΚΑΤ: Βήμα-βήμα οι υποδομές του ΕΣΥ βελτιώνονται (εικόνες)Σήμερα 15:59 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο πλοίοΣήμερα 19:07 | Ειδήσεις

Επίθεση με βαλλιστικό πύραυλο δέχτηκε ελληνόκτητο πλοίο. Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Καρέ καρέ από την στιγμή της δολοφονίας της 40χρονης (βίντεο)Σήμερα 13:54 | Ειδήσεις

Νέα βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αρκαδία: Ληστές μπήκαν στο σπίτι, τους έδεσαν και τους ξυλοκόπησανΣήμερα 18:34 | Τοπικά Νέα

Τρομακτικές στιγμές για 3 άτομα όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και τους λήστεψαν και μάλιστα τους ξυλοκόπησαν και τους έδεσαν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καισαριανή: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ20:01Στασινός στον ΑΝΤ1 για το ύψος κτιρίων: Είναι νόμος και πρέπει να ισχύει (βίντεο)19:46Δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Οι μαζικές μηνύσεις των γονιών και τα ερωτήματα (βίντεο)19:31Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο πλοίο19:15Άρης - ΠΑΟΚ: “Αστακός” η Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι 19:00Αρκαδία: Ληστές μπήκαν στο σπίτι, τους έδεσαν και τους ξυλοκόπησαν 18:44Κασσελάκης: Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι δικαιολογημένος (εικόνες)18:29Πινγκ πονγκ: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γκιώνης18:15Σλοβακία - Φίτσο: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού18:01Τυνησία: Αγνοούνται 23 μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος με κατεύθυνση την Ιταλία17:47Θεσσαλονίκη: 3 αρχαιοκάπηλοι έκρυβαν εικόνες, ιερά σκεύη και αρχαία νομίσματα (εικόνες)17:33Της απαγόρευσαν την άμβλωση μετά από βιασμό - Προσέφυγε στα Ηνωμένα Έθνη17:19Καιρός - Κυριακή: Σκόνη, τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας 17:04Χαμάς: Νεκρός ο διοικητής της από ισραηλινό πλήγμα16:50“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)16:35Επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΚΑΤ: Βήμα-βήμα οι υποδομές του ΕΣΥ βελτιώνονται (εικόνες)16:20Κασσελάκης για την “επόμενη μέρα”: Έχω έρθει για να μείνω16:05Red Arrows 2024 στον Φλοίσβο: Εντυπωσιακοί ελιγμοί από το ακροβατικό σμήνος της RAF (εικόνες)15:51Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής15:37Ισραηλινός και Παλαιστίνιος αγκαλιάστηκαν μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο (βίντεο)15:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο