LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2023 14:46

Μύκονος: Οι δύο Ισπανοί που έκλεβαν τουρίστες (εικόνες)

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της γυναίκας που συνελήφθη, αλλά και του άνδρα που αναζητείται δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Δελτίο ειδήσεων - 46χρονη - κλοπές - Μύκονος - Ελευθέριος Βενιζέλος

Δύο Ισπανοί έκλεβαν τσάντες από κόσμο στη Μύκονο, με την 47χρονη δράστη να συλλαμβάνεται σε πτήση από το νησί στην Αθήνα, τον περασμένο μήνα. Στην κατοχή της είχαν βρεθεί τα κλοπιμαία, ενώ αναζητείται ο 24χρονος συνεργός της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας την 1η Ιουνίου

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 30-5-2023 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 47χρονη αλλοδαπή για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 24χρονος αλλοδαπός.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής τσάντας και κοσμήματος από κατάστημα πολυτελών ειδών στη Χώρα της Μυκόνου που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 28-5-2023, εντοπίστηκε η 47χρονη κατά την αποβίβαση των επιβατών της πτήσης από Μύκονο για Αθήνα και ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της εν λόγω κλοπής.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, βρέθηκαν η τσάντα και το κόσμημα που αφαιρέθηκαν από το κατάστημα στη Μύκονο και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) τσάντες, (2) πορτοφόλια, (2) βραχιόλια, (2) επιταγές και χρηματικό ποσό, η συσχέτιση των οποίων με διαπραχθείσες αξιόποινες πράξεις ερευνάται.

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν επιπλέον -4- περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από 19 έως 22 Μαΐου 2023 στο χώρο του αεροδρομίου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 47χρονη, ο 24χρονος και άγνωστη συνεργός είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών με συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Ο 24χρονος και η άγνωστη δράστιδα απασχολούσαν τους παθόντες με την 47χρονη να αφαιρεί τεχνηέντως τα αντικείμενα.

Προηγουμένως κατόπτευαν το χώρο για εντοπισμό του υποψήφιου θύματος και στη συνέχεια δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου η πράξη να μη γίνει αντιληπτή τόσο από τους παθόντες, όσο και από διερχόμενους πολίτες.

Η συλληφθείσα  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους. Μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ.

Ειδήσεις σήμερα:

Στρεπτόκοκκος: Στην ΜΕΘ γυναίκα που γέννησε πρόσφατα

Δίκη Πισπιρίγκου: “Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα – Ήταν νεκρή πριν την ανάνηψη"

Τρίκαλα: ανήλικος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε με φίλους του


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες από την επίθεση του άνδρα κοντά σε σταθμό μετρό στο Λονδίνο.

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους ΧούθιΣήμερα 09:00 | Ειδήσεις

Το εμπορικό πλοίο έγινε στόχος «τριών πυραύλων» και στοχοποιήθηκε επειδή έχει χρησιμοποιηθεί για εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία: Μία σπάνια, αλλά αντιμετωπίσιμη πάθηση12:33Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)11:53Θεσσαλονίκη: Μαθητής Δημοτικού έβγαλε μαχαίρι σε καυγά στο σχολείο!11:40Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία11:33Διαρροή mail - ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή11:27Πάτρα: Συμμορία μαθητών επιτέθηκε σε 13χρονο11:13Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς11:00Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζούς – 4 τραυματίες σε νοσοκομείο10:47Τηλεθέαση - “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”: Πρωτιά τον Απρίλιο10:33“Το Πρωινό” - Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του10:20Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση10:06Το ματωμένο “αρχείο” των ρωσικών επιθέσεων στην Ευρώπη09:52Φωτιά στο Μάτι: Επιζώντες και συγγενείς θυμάτων μιλούν στον ΑΝΤ1 για την δικαστική απόφαση (βίντεο)09:39POS: “Ψαλίδι” σε χρεώσεις για 3 χρόνια09:26Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι09:12Καρδίτσα: Έκλεψαν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφείο08:59Πρόστιμο 2000 ευρώ γιατί άφησε τον σκύλο του χωρίς νερό 08:46Γεωργία: Βουλευτίνα χτύπησε βουλευτή στο κεφάλι με ένα μπουκάλι νερό (βίντεο)08:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο