LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2023 14:01

Σχορτσιανίτης – Πατούλης: Ο παλαίμαχος διεθνής υποψήφιος με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη

Ο Big Sofo θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική», στις εκλογές του φθινοπώρου.

Σοφοκλής Σχορτσανίτης - Γ. Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη ως υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Νότιου Τομέα Αθηνών, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Γιώργος Πατούλης τον καλωσόρισε επισημαίνοντας τα εξής:

Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής» το Σοφοκλή Σχορτσανίτη, έναν καλαθοσφαιριστή διεθνώς αναγνωρισμένο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό. Ο Σοφοκλής είναι ένα παιδί με ταλέντο και «χρυσή» καρδιά, που τίμησε τη χώρα μας σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, χαρίζοντας στην πατρίδα μας διακρίσεις. Με μεγάλη ικανοποίηση τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

 Άλλωστε, ο Σοφοκλής έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζω το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στη Νέα Αρχή για την Αττική.

Σοφοκλής Σχορτσανίτης - Γ. Πατούλης

Ο κ. Σχορτσανίτης είναι επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με την Εθνική Ελλάδας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009. Έγινε ο πρώτος παίκτης με μερικώς αφρικανική καταγωγή, που συμμετείχε σε επίσημους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Ελλάδας, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2006, όπου η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε σταματήσει προσωρινά το μπάσκετ ωστόσο έκανε μερικές guest εμφανίσεις για λογαριασμό του Ιόνιου Κέρκυρας. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο Ηρακλής Καβάλας, ενώ η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε τη σεζόν 2000-2001 με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ειδήσεις σήμερα:

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή: “Αι Γενεαί Πάσαι” από Ελληνόπουλα της διασποράς ανά τον πλανήτη (βίντεο)21:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο