LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2023 08:19 | Ανανέωση: 29 Ιουνίου 2023 09:45

Βελόπουλος: “Πολιτικό τσίρκο” η Κυβέρνηση - Η Ελληνική Λύση δεν είναι ακροδεξιά

Οξύς και δηκτικός ήταν ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, στην πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Κυριάκος Βελόπουλος - Καλημέρα Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σχετικά με την διπλή εκλογική μάχη, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι «ήταν αγώνας επιβίωσης, όχι απλή εκλογική μάχη», ενώ σημείωσε ότι πριν από λίγες ώρες «Αναγκάστηκα να στείλω εξώδικο ότι δεν έχουμε σχέση ως κόμμα με την ακροδεξιά, για να ενημερωθούν όλοι. Η Ελληνική Λύση είναι ένα εθνικό, κοινωνικό, πατριωτικό, λαϊκό κόμμα. Εγώ ξέρω τι είμαστε εμείς και το αποδείξαμε».

Σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε ότι «Πρέπει να ντρέπονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ που ο Πρωθυπουργός δεν έβαλε έναν υπουργό από την Μακεδονία. Είναι πολιτικό τσίρκο η Κυβέρνηση. Τα ορφανά του Σημίτη γέμισαν το υπουργικό σχήμα που επέλεξε ο πρωθυπουργός. 63 μέλη Υπουργικού Συμβουλίου, ξέρετε πόσους μετακλητούς υπάλληλους, πόσες γραμματείς, πόσους γενικούς γραμματείς χρειάζονται και τι δαπάνη απαιτείται».

Ρωτήθηκε πολλές φορές για άλλα κόμματα που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ, λέγοντας ότι «δεν μιλάω για άλλα κόμματα, δεν συνεργαστήκαμε με την ΝΔ, θα συνεργαστώ με άλλα κόμματα που δεν τα ξέρω κιόλας;», είπε όμως ότι το κόμμα του θα κάνει πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών και την φονική φωτιά στο Μάτι, λέγοντας «Αν υπογράψει (ενν. άλλο κόμμα) για να γίνει Εξεταστική για το πώς προδόθηκε η Μακεδονία ή για το Μάτι, καλό θα είναι» και συμπληρώνοντας ότι «Θα συμφωνήσω με όποιο κόμμα θέλει να βοηθήσει την πατρίδα μου».

Κυριάκος Βελόπουλος - Καλημέρα Ελλάδα

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει μια απέχθεια για την Μακεδονία γενικώς και για την Θράκη. Εγώ δεν καπηλεύθηκα ποτέ την πίστη μας, άλλοι εκμεταλλεύονταν την ελληνική σημαία», είπε ο κ. Βελόπουλος, προσθέτοντας πως «αποδείξαμε με το ποσοστό του 4,5% ότι έχουμε  μια συμπαγή, ατσάλινη, κομματική βάση που δεν μετακινήθηκε από εδώ ή από εκεί. Αυξήσαμε το ποσοστό μας και αυτό είναι το σημαντικό. Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει, η εργαλειοποίηση είναι που με ενοχλεί».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε αρκετές φορές «Βγάζω το καπέλο στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ, της βγάζω το καπέλο, γιατί ήξεραν ότι το προϊόν τους ότι δεν ήταν ψηλό και κόντυναν όλους τους υπόλοιπους, όμως και με αθέμιτα μέσα».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος και Παύλος: Ο βίος και το έργο των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων

Παράνομα botox - Θύμα στον ΑΝΤ1: μου έβαλαν μαρμαρόσκονη, αντί για τοξίνη (βίντεο)

Δάγκωμα οχιάς: η 4χρονη παραμένει στην ΜΕΘ (βίντεο) 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Τραμπ μειώνει στο 80% τους δασμούς στην ΚίναΣήμερα 16:26 | Ειδήσεις

Μετά την επιστροφή του Τραμπ τον Ιανουάριο στο Λευκό Οίκο, η κυβέρνησή του επέβαλε νέους τελωνειακούς δασμούς συνολικού ύψους 145% στα εμπορεύματα που προέρχονται από την Κίνα, στους οποίους προστίθενται μέτρα κατά τομείς.

Πάπας Λέων: Σήμερα η πρώτη του λειτουργία στην Καπέλα ΣιστίναΣήμερα 10:00 | Ειδήσεις

Στην πανηγυρική λειτουργία, θα λάβει μέρος το σύνολο των καρδιναλίων που πήραν μέρος στο Κονκλάβιο.

Αττική: Βρήκε 20000 ευρώ σε κάδο ανακύκλωσης και τα παρέδωσε στην αστυνομίαΣήμερα 15:32 | Ειδήσεις

Αττική: Βρήκε 20000 ευρώ σε κάδο ανακύκλωσης και τα παρέδωσε στην αστυνομία

Κοινωνικός Τουρισμός 2025-2026: Ποιοι ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση σήμεραΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Το πρόγραμμα θα αρχίσει την 1η Ιουνίου 2025 και θα αφορά σε 300.000 επιταγές

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Τραμπ μειώνει στο 80% τους δασμούς στην Κίνα 16:26Αττική: Βρήκε 20000 ευρώ σε κάδο ανακύκλωσης και τα παρέδωσε στην αστυνομία16:10Βατικανό: Στις 18 Μαΐου η λειτουργία για την εκθρόνιση του πάπα Λέοντα του ΙΔ'15:53Οδοντωτός Σιδηρόδρομος: Χωρίς δρομολόγια την Κυριακή - Η επίσημη ανακοίνωση 15:39Διπλή Ανάπλαση-Βοτανικός: Έγκριση διάθεσης 94,3 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού15:22Ρόδος: Ποινή φυλάκισης σε ναυαγοσώστρια για πνιγμό παιδιού15:05Πειραιάς: Σύλληψη 30χρονου για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης - Κατασχέθηκαν 53,7 κιλά14:51Αττική: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής ομάδας δραστηριοποιούμενης στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου14:34Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες14:17Πάπας Λέων ΙΔ': Η έλλειψη πίστης συχνά συνοδεύεται με τραγικό τρόπο από την απώλεια του νοήματος της ζωής14:03ΑΑΔΕ: “Λουκέτο” σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο13:49Παναθηναϊκός: «Τίτλους τέλους» στην εθνική Λιθουανίας βάζει ο Γκριγκόνις13:36Viral οι δύο τσαχπίνες φώκιες που ξετρέλαναν της Εύβοιας13:22Πανεπιστημιούπολη: Αναβλήθηκε για τις 26 Ιουνίου η δίκη του φοιτητή για το επεισόδιο στο κυλικείο13:08Θεμιστοκλέους: Ξεκίνησε η αποστολή sms για δωρεάν απογευματινά χειρουργεία12:54Τζένιφερ Άνιστον: Ο stalker της εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς μπλούζα (εικόνες)12:41Ηράκλειο: Συνελήφθη ως ύποπτος για εξτρεμισμό με διεθνές ένταλμα12:27Μαγνησία – απάτη: “Άδειασαν” τους λογαριασμούς επαγγελματιών12:14Μητσοτάκης για ΒΟΑΚ: Σήμερα εκπληρώνουμε μία δέσμευσή μας12:00Ουκρανία: Το Κίεβο αποκάλυψε δίκτυο ουγγρικής κατασκοπείας11:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο