LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2023 08:32 | Ανανέωση: 23 Ιουνίου 2023 09:09

Τιτανικός - υποβρύχιο: Το δώρο που οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο

Η θεία του παιδιού Αζμέχ Νταγούντ μίλησε στο NBC για το θέμα. Τι αποκάλυψε.

AP - OceanGate Expeditions - Τιτανικός - υποβρύχιο με αγνοούμενους

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια μετά την τραγωδία με την βύθιση του μοιραίου υποβρυχίου Titan κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού στον βυθό του Ατλαντικού.

Μια απ’ αυτές έχει να κάνει με τον 19χρονο Σουλεμάν Νταγούντ, που ήταν στο μοιραίο υποβρύχιο που έγινε υγρός τάφος για εκείνον, τον πατέρα του Σαχζάντα Νταγούντ και τα άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο Titan, που διαλύθηκε κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, όπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες (22.6.2023) η αμερικανική ακτοφυλακή και η εταιρεία Oceangate στην οποία ανήκε το σκάφος.

AP - Τιτανικός - χαμένο υποβρύχιο - έρευνες

Ο Πακιστανός μεγιστάνας έκανε δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα στον 19χρονο γιο του την βόλτα με το μοιραίο υποβρύχιο στον Τιτανικό. Ένα δώρο που τελικά οδήγησε τον Σουλεμάν Νταγούντ και τον πατέρα του στον θάνατο. 

Η θεία του παιδιού Αζμέχ Νταγούντ μίλησε στο NBC για το θέμα, είπε ότι το ταξίδι με το υποβρύχιο στο ναυάγιο του Τιτανικού ήταν δώρο του Σαχζάντα Νταγούντ προς το παιδί του του για την Γιορτή του Πατέρα, ενώ είπε, επίσης, ότι ο 19χρονος ήταν «τρομοκρατημένος» για το επικίνδυνο ταξίδι.

Τιτανικός - υποβρύχιο

«Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει. Ο Σουλεμάν πίστευε ότι δεν ήταν οκ όλο αυτό και δεν ένιωθε άνετα να το κάνει. Αλλά ήταν κάτι για την Γιορτή του Πατέρα. Ήταν μια εμπειρία για να τους φέρει πιο κοντά και ήθελε μια εμπειρία ζωής όπως και ο πατέρας του. Το ήθελε ο πατέρας του (σ.σ. αυτό το ταξίδι) και ο Σουλεμάν δέχθηκε. Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε» πρόσθεσε η θεία του 19χρονου.

Η θεία του Σουλεμάν Νταγούντ τόνισε ότι το μόνο που μπορεί να απαλύνει κάπως τον πόνο της είναι ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος και όχι αργός και βασανιστικός.

«Για να είμαι ειλικρινής, όσο και αν ακούγεται τρομακτικό, το να γνωρίζω ότι δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν τι επρόκειτο να συμβεί, το ότι βρέθηκαν εκεί να χαίρονται ο ένας τον άλλο και ξαφνικά “μπουμ” και τέλος, το να γνωρίζω ότι ο Σουλεμάν μου δεν ένιωσε καθόλου πόνο είναι κάπως ανακουφιστικό» πρόσθεσε η θεία του.

Τον αδελφό της, Σαχζάντα τον περιέγραψε ως έναν «πολύτιμο άγγελο» και τόνισε ότι ενδιαφερόταν για το ναυάγιο του Τιτανικού από όταν ήταν έφηβος. «Ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του, το μεγαλύτερο όνειρό του. Το οποίο τελικά εκπλήρωσε με έναν μοναδικό τρόπο. Έγινε μέρος του μύθου του Τιτανικού και με αυτό το σκεπτικό ήταν ένας μοναδικός θάνατος» κατέληξε η Αζμέχ Νταγούντ.

Ειδήσεις σήμερα:

Titan: Το χρονικό της μοιραίας αποστολής στο ναυάγιο του Τιτανικού

ΑΑΔΕ: Ψηφιακή ταξινόμηση οχημάτων μέσω του Gov.gr

Πέθανε ο Στεφάν Ντεμόλ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο