LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2023 16:28

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί μιλούν στον ΑΝΤ1 για τη διακομιδή διασωληνωμένου παιδιού (βίντεο)

Αστυνομικοί που έγιναν "γέφυρα ζωής" για το παιδί μιλούν στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Αστυνομικοί - Θεσσαλονίκη - διακομιδή παιδιούΤου Βαγγέλη Κοκολάκου

Αγώνα δρόμου για να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο ένα ασθενοφόρο που μετέφερε διασωληνωμένο ανήλικο παιδάκι από την Κοζάνη, έδωσαν αστυνομικοί, στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί περιγράφουν στον ΑΝΤ1 πως βίωσαν την διακομιδή αλλά πως λειτουργούν σε αντίστοιχα περιστατικά.

Αστυνομικοί της Τροχαίας, των ομάδων ΖΗΤΑ και ΔΙ.ΑΣ., μόλις έχουν ολοκληρώσει τη γέφυρα ζωής προκειμένου το ασθενοφόρο το ασθενοφόρο από την Κοζάνη, να μην κολλήσει στην κίνηση εντός της πόλης και να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
ΚΙΟΥ ΓΚΟΥΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Όπως περιγράφει ο Κωνσταντίνος Γκούτσα, αστυνομικός, «το παραλάβαμε, στην οδό Δάφνης μας συνόδευσαν οι συνάδελφοι της ΖΗΤΑ και το οδηγήσαμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο Ιπποκράτειο. Αισθάνεσαι το καθήκον όσο πιο καλά γίνεται».
ΚΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Ο αστυνομικό΄ς, Αλέξανδρος Σφελινιώτης αναφέρει: «Άμα σκεφτεί κανείς την ώρα και την κίνηση ότι φτάσαμε σε 6 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα πως κινούμασταν με ότι αυτό συνεπάγεται… Αισθανόμαστε σαν να είναι το παιδί μας ο πατέρας».

Δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία. Το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο στα διόδια των Μαλγάρων. Τουλάχιστον πέντε περιστατικά κάθε μήνα από γειτονικούς νομούς ζητούν τη συνδρομή των αστυνομικών για φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Το ευχαριστώ από τους συγγενείς είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή, λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Κουκουβίτης Αθανάσιος, Αστυνομικός Β'. «Ενημερώνουμε τους υπευθύνους των διοδίων διευκολύνουμε την ελεύθερη διέλευση από μία λωρίδα κυκλοφορίας, παρουσία περιπολικού και στη συνέχεια με πορεία στο αστικό κέντρο. Το ευχαριστώ από τους συγγενείς είναι η καλύτερη ανταμοιβή».

Τη στιγμή που και το κάθε λεπτό είναι πολύτιμο, αστυνομικοί ανοίγουν το δρόμο για τη ζωή συνοδεύοντας, ασθενοφόρα αλλά και απλά Ι.Χ. με συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πλάκα: Λειτούργησε ξανά ο ιερέας που έντυσε κορίτσια - “παπαδάκια” (βίντεο)

Εκλογές - Κουτσούμπας: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν άφαντη 4 χρόνια στους αγώνες (βίντεο) 

Euro 2024: Ο Μπαπέ και το ρεκόρ που... κυνηγάει κόντρα στην Ελλάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο