LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2023 17:32

Βοιωτία: Μαχαίρωσε τον προϊστάμενο του εν ώρα εργασίας

Μετά την πράξη του επέστρεψε στη δουλειά του μέχρι τη στιγμή που έφτασαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Το θύμα του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Μαχαίρι - αίμα

(εικόνα αρχείου)

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/6) σε εργοστάσιο με είδη υγιεινής στη Ριτσώνα Βοιωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 45χρονος εργαζόμενος μαχαίρωσε ξαφνικά τον προϊστάμενό του, ηλικίας 43 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, κατάφερε τρεις μαχαιριές στον συνάδελφό του.

Μάλιστα, ο 45χρονος μετά την επίθεση στον προϊστάμενό του συνέχιζε να δουλεύει κανονικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, τον βρήκαν στο πόστο του. «Τον μαχαίρωσα γιατί με σαμποτάρει στη δουλειά» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 45χρονος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εισαγγελέας έχει διατάξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 45χρονο. Το θύμα έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κουκάκι: Επίθεση κουκουλοφόρων σε ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και σούπερ μάρκετ (εικόνες)

Τροχαίο: Νεκρός 34χρονος από “τρελή” πορεία αυτοκινήτου

Δάγκωμα οχιάς - Εθελόντρια: Ήμουν 8 μέρες κλινικά νεκρή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέο Ψυχικό: Εκτέλεση οδηγού αυτοκινήτου από επιβάτες μηχανήςΣήμερα 08:57 | Ειδήσεις

Εν ψυχρώ δολοφονία οδηγού αυτοκινήτου, σε κεντρικό σημείο του Ψυχικού, μέσα στο αυτοκίνητο του, από επιβαίνοντες σε δίκυκλο.

Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνησηΣήμερα 08:29 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, που αποδόμησαν την κυβερνητική πολιτική. Οι πρώτες αντιδράσεις για τις ομιλίες στο Πολεμικό Μουσείο.

Ρεύμα: Τα τιμολόγια του ΙουλίουΣήμερα 09:29 | Ειδήσεις

Συγκράτηση των αυξήσεων από την ΔΕΗ, σε σχέση με τις αυξήσεις στις τιμές της χονδρικής, καταγράφεται στις ανακοινώσεις των παρόχων για τα τιμολόγια ρεύματος του Ιουλίου.

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”Σήμερα 07:42 | Ειδήσεις

Το παιδί που νοσηλεύτηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατέρα του, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες των στενών συγγενών του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δροσιά: Δέντρο πέσε σε κολώνα ηλεκτρισμού (βίντεο)09:52Ρεύμα: Τα τιμολόγια του Ιουλίου09:40Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη09:27Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνηση09:14Νέο Ψυχικό: Εκτέλεση οδηγού αυτοκινήτου από επιβάτες μηχανής09:00Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό 08:51Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός08:37Φωτιά στη Χίο – Copernicus: Χιλιάδες στρέμματα παραδόθηκαν στις φλόγες08:24Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο08:10Εορτολόγιο - 2 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”07:44ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη 07:30Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών07:17Copa America: Ο Παναμάς έκανε δεύτερη σερί νίκη (βίντεο)07:03Copa America: Η Ουρουγουάη στα προημιτελικά με το απόλυτο νικών (βίντεο)06:50Φωτιές: Ολονύχτια μάχη σε Κω, Χίο και Ηράκλειο06:36Euro 2024: Η Πορτογαλία στους “8” με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα06:23Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη06:09Βατικανό: Απαγόρευσε τα εμφανή τατουάζ στους εργαζόμενους23:59Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του μετά την πτώση του από τη σκηνή23:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο