LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 05 Ιουνίου 2023 18:57

Δυτική Όχθη: 3χρονος πέθανε αφού δέχθηκε πυρά Ισραηλινών (εικόνες)

Δεν τα κατάφερε το 3χρονο αγόρι που υπέκυψε στα τραύματά του λίγες μέρες αφού δέχθηκε πυρά Ισραηλινών.

Ισραήλ - Δυτική Όχθη - Παλαιστίνιοι

Ένας 3χρονος Παλαιστίνιος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρες Ισραηλινών στρατιωτών την περασμένη εβδομάδα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, όπως ανέφεραν ισραηλινές και παλαιστινιακές πηγές.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής ανακοίνωσε τον θάνατο του Μοχάμεντ αλ Ταμίμι, 3 ετών, από το χωριό Νάμπι Σάλεχ, στα βόρεια της Ραμάλας.

Το παιδί τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ Ισραηλινών στρατιωτών και «επιτιθέμενων» κοντά στον εβραϊκό οικισμό Νέβεν Τζουφ (Χαλαμίς), που δεν απέχει πολύ από το χωριό του. Ο στρατός «λυπάται για το κακό που προκλήθηκε σε αμάχους και δεσμεύεται να κάνει ό,τι είναι εντός των δυνατοτήτων του για να αποτρέψει τέτοια συμβάντα» ανέφεραν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, «οι επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ προς την κατεύθυνση της κοινότητας Νέβεν Τζουφ» και οι στρατιώτες απάντησαν στα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν το παιδί και ο πατέρας του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο στο νοσοκομείο Σέμπα, στα προάστια του Τελ Αβίβ, το οποίο ανακοίνωσε ότι υπέκυψε σήμερα «παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό».

Ο πατέρας του Μοχάμεντ, ο Χαϊθάμ αλ Ταμίμι, 40 ετών, είχε πει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι βρισκόταν με το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητό του όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί. «Πηγαίναμε επίσκεψη σε συγγενείς. Ξαφνικά πυροβόλησαν εναντίον μας», είπε ο αλ Ταμίμι, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον ώμο.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές – Κασιδιάρης: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο από τη Νέα Δημοκρατία

Τουρκία - Ερκάν: Η πρώτη γυναίκα που “φλερτάρει” για επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας

Ρατσιστική επίθεση: Αλλοδαπός επιτέθηκε σε διεμφυλική

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρόςΣήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε στο Αλ Τζαζίρα: Ενημερώσαμε τους μεσολαβητές της Αιγύπτου και του Κατάρ ότι αποδεχόμαστε την πρότασή τους για κατάπαυση του πυρός.

Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδιαΣήμερα 18:30 | Ειδήσεις

Αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Κόρινθου και της Αφιδνών.

Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)Σήμερα 17:46 | Ειδήσεις

Τι είπε ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη λειτουργία του ιστορικού μοναστηριού ως τζαμί.

Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την ΕυρώπηΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Τι συζήτησε ο Εμανουέλ Μακρόν με τον πρόεδρο της Κίνας. Ποια η σημασία της επίσκεψης για την Ευρώπη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:47Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο