LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 31 Μαΐου 2023 07:57

Ζάππειο: μεγάλο κλαδί τραυμάτισε τρεις ανθρώπους (βίντεο)

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, από την πτώση του κλαδιού, μήκους αρκετών μέτρων, που έπεσε πάνω στους ανθρώπους, οι οποίοι ξεκουράζονταν στο παγκάκι.


 

πτώση κλαδιού - Ζάππειο - Καλημέρα Ελλάδα

Από τύχη δεν διαδραματίστηκε τραγωδία στο Ζάππειο, το βράδυ της Τρίτης.

Τρεις τουρίστες, καναδικής καταγωγής, τραυματίστηκαν γύρω στις 21:00 της Τρίτης, από την πτώση ενός μεγάλου κλαδιού δέντρου, στο Ζάππειο.

Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ένας άνδρας γλίτωσε με λίγες εκδορές.

Επί τόπου έσπευσαν διασώστες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως δεν χρειάστηκε κάποιος από τους τρεις τραυματίες να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Οι τρεις τουρίστες περπατούσαν στο Ζάππειο και σταμάτησαν να ξεκουραστούν σε ένα παγκάκι.

Κάποια στιγμή, έσπασε το μεγάλο κλαδί του πλάτανου, που βρίσκεται δίπλα στο παγκάκι και κατέληξε πάνω τους, πριν προλάβουν να αντιδράσουν.

Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής επισημαίνει ότι «Με αφορμή την πτώση τμήματος δέντρου στο Ζάππειο και αναφορές σε μέρος του τύπου για ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής σας ενημερώνουμε ότι: Η Περιφέρεια Αττικής δεν έχει καμία αρμοδιότητα, ούτε και ευθύνη  στη συντήρηση του Πάρκου».

«Τις τελευταίες ώρες διακινούνται ανυπόστατες πληροφορίες που αφορούν τους Κήπους του Ζαππείου και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός διερχόμενων από πτώση δέντρου που να χρίζει διακομιδής σε νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Καθημερινά οκτώ κηπουροί φροντίζουν την περιποίηση των κήπων, προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες εργασίες (πότισμα, κλάδεμα, έλεγχο δένδρων κ.λπ.). Κατά τη χθεσινή νεροποντή καταγράφηκε όντως η πτώση ενός κλαδιού, γεγονός που οφείλεται καθαρά και μόνο σε απρόοπτο συμβάν της φύσης, το οποίο δεν μπορούσαν να το προβλέψουν οι αρμόδιοι κηπουροί. Η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων θα συνεχίσει απρόσκοπτα να επιτελεί το έργο της λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία μέτρα ασφαλείας και μεριμνώντας για την ανάδειξη των πτυχών της ιστορικής διαδρομής που σχετίζονται τόσο με τις Ολυμπιακές δραστηριότητες, όσο και ευρύτερα με τη συνολική πολιτιστική φυσιογνωμία του τόπου μας, εκπληρώνοντας τους σκοπούς του Κληροδοτήματος του εθνικού ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων..   


Ειδήσεις σήμερα:

Παράσυρση πεζού: Δύο νεκροί μέσα σε δύο ώρες

Πεύκη: Διπλή καταδίωξη κλεφτών αυτοκινήτου και μηχανής

Χαλάνδρι: Απόδραση κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο