LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2023 21:52

Επίσκεψη Σαρμά στην ΕΡΤ : Κρίσιμος ο ρόλος της για τη λειτουργία της Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στη λειτουργία του ERTnews, της πλατφόρμας ERTflix αλλά και του Τρίτου Προγράμματος.

Σαρμάς - ΕΡΤ

Ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς επισκέφτηκε το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Toν υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, στελέχη της διοίκησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και εργαζόμενοι.

Ο κ. Σαρμάς, αφού επισήμανε ότι η ΕΡΤ είναι ένας απευθείας εποπτευόμενος φορέας από τον Πρωθυπουργό, υπογράμμισε το κρίσιμο ρόλο της για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, την ανάγκη – ειδικά κατά τις προεκλογικές περιόδους – για ισορροπία στην ειδησεογραφική κάλυψη αλλά και την υποχρέωση των δημοσιογράφων και συντελεστών να αναλογίζονται την ευθύνη τους όταν εκφωνούν δημόσιο λόγο από ένα δημόσιο μέσο.

Σαρμάς - ΕΡΤ

Σαρμάς - ΕΡΤ

Ο κ. Ζούλας ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στα νέα στούντιο και τις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου, του παρουσίασε τις τεχνολογίες αιχμής και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της δημόσιας επιχείρησης.

Με αφορμή την ΕΡΤ, ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς αναφέρθηκε στις καλές πρακτικές στο δημόσιο τομέα - τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής όσο σε επίπεδο ανθρώπινου παράγοντα και διάθεσης για δημιουργικότητα - και εξέφρασε την ελπίδα η δημόσια τηλεόραση να αποκτήσει και αγγλόφωνο κανάλι ώστε η φωνή της Ελλάδας να ακούγεται παγκοσμίως, σε μια διεθνή γλώσσα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΥΠΑ: Εκπαιδευτικά προγράμματα για κρατούμενους

Ξάνθη: Κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Επιβάτης άνοιξε έξοδο κινδύνου σε αεροπλάνο εν πτήσει - Η απίθανη δικαιολογία του (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)Σήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Ελληνοτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)Σήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του πρώην Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του CHP.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο