Αττική Οδός: καθυστερήσεις έως και 25 λεπτά στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο

Αυξημένη είναι και σήμερα το πρωί, η κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, από νωρίς το πρωί.
Στον Κηφισό η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία και στα δύο ρεύματα, με μεγαλύτερη συμφόρηση στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και προς τα ΚΤΕΛ. Αντίστοιχα, καθυστερήσεις σημειώνονται στη Λεωφόρο Αθηνών, ειδικά στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.
Η Κηφισίας παρουσιάζει αυξημένη κίνηση κατά τόπους, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Κατεχάκη. Στην παραλιακή, προβλήματα εντοπίζονται στο ρεύμα προς Πειραιά, από το Καλαμάκι έως τον Φάρο Αλίμου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, εμφανίζεται στην Αττική Οδό, όπου οι οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 20’-25’ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ 5’-10’ είναι οι καθυστερήσεις στην έξοδο για Λαμία στο ίδιο ρεύμα. Αντίστοιχα, 5’-10’ καθυστερήσεις υπάρχουν και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Προσκεκλημένος λιποθυμά παρόντος του προέδρου Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο (βίντεο)
Φίλαθλοι ταρακουνούσαν λεωφορείο της γραμμής - Αγανάκτησαν οδηγός και επιβάτες
Χαμόγελο του Παιδιού: Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση 23χρονης







