LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2023 18:53 | Ανανέωση: 06 Μαΐου 2023 18:52

Σακελλαροπούλου: Ο Κάρολος θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με την Ελλάδα

Στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’ παρέστη η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Τι είπε για την βασίλισσα Ελισάβετ.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Κάρολος - Στέψη - Ενθρόνιση

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην τελετή ενθρόνισης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ και της Βασίλισσας Καμίλλα στο Αββαείο του Westminster και στη συνέχεια στη δεξίωση που παρατέθηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών James Cleverly.

Σε δήλωση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε «Θέλω να συγχαρώ τον Βασιλιά Κάρολο και την Βασίλισσα Καμίλλα για την ενθρόνισή τους και να τους ευχηθώ, εκ μέρους του ελληνικού λαού, αλλά και προσωπικά, μακρά και επιτυχημένη πορεία.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Κάρολος - Στέψη - Ενθρόνιση

Είμαι βέβαιη ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει το έργο της αείμνηστης μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ, διατηρώντας παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας.

Γνωρίζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα έχω την πεποίθηση ότι θα συνεισφέρει καθοριστικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών μας σχέσεων».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Κάρολος - Στέψη - Ενθρόνιση

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Κάρολος - Στέψη - Ενθρόνιση 

Χθες, η κυρία Σακελλαροπούλου παρευρέθηκε στη δεξίωση που παρέθεσαν ο Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και η Βασίλισσα στους Αρχηγούς Κρατών και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους στο Buckingham Palace.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέψη Καρόλου - Μπάκιγχαμ: Χαιρετισμός από το μπαλκόνι χωρίς τον Χάρι (εικόνες)

Άρειος Πάγος: “Ιδιωτικές παραλίες ο νόμος δεν γνωρίζει”

ΓΣΕΕ: Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων σε ηλεκτρονική μορφή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βύρωνας: Νεκρός από πυροβολισμούς22:18Λάρισα – Σιδηρόδρομος: Μηχανές τρένων… ”τσούγκρισαν” στο σταθμό22:05Βύρωνας: Πυροβολισμοί σε επιβάτη αυτοκινήτου21:51Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε στο “Καραϊσκάκης” (εικόνες)21:38Καρκίνος του πνεύμονα: Πρόληψη και εξελίξεις στη θεραπεία21:25Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)21:11Μητσοτάκης για Final 4: “Γατάκια”... εγώ γκαντέμης; (βίντεο)20:58Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεται20:44ΟΑΣΘ: Τα πρώτα δρομολόγια των ηλεκτρικών λεωφορείων (εικόνες)20:31Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς20:17Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή20:04Eurovision: Μαζική διαδήλωση κατά του Ισραήλ στο Μάλμε (εικόνες)19:50Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης του 19:36Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος νεαρός που “εξαφάνισε” κουτί φιλανθρωπικών δωρεών19:22Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο