LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 05 Μαΐου 2023 18:16 | Ανανέωση: 13 Μαΐου 2023 11:34

Συνέδριο ΕΑΣΕ: PLASTICITY- Ηγεσία χωρίς Αυτοματισμούς

Το 34ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ αναδεικνύει νέους τρόπους σκέψης και προσέγγισης στην ηγεσία.

PLASTICITY  - Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων - ΕΑΣΕ - 34ο Συνέδριο Ηγεσίας

Η Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) διοργανώνει κι εφέτος το μεγάλο Συνέδριο Ηγεσίας με θέμα «Plasticity – Ηγεσία χωρίς Αυτοματισμούς».

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, με χορηγό επικοινωνίας τον Όμιλο ANTΕΝΝΑ

Το Συνέδριο Ηγεσίας 2023 της ΕΑΣΕ θα εξετάσει γιατί είναι σημαντικό ένας ηγέτης να μπορεί να ξε-μάθει, να ξανα-σκεφτεί και να αναπτυχθεί για να βοηθήσει τους άλλους γύρω του να κάνουν το ίδιο και να λειτουργήσει ως καταλύτης καινοτομίας στον σύγχρονο κόσμο, τον οποίο συνθέτουν διαρκείς ανατροπές, νέα επιχειρηματικά μοντέλα και κοινωνικοί μετασχηματισμοί, απροσδόκητα γεγονότα και γεωπολιτικές εξελίξεις που απαιτούν νέους τρόπους σκέψης.

Το κύριο θέμα θα αναλύσει ο  Charles Spinosa, διακεκριμένος σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας οποίος θα αναφερθεί:

  • στις προσδοκίες που έχουν οι υφιστάμενοι από τους ηγέτες, σε εποχή ανατροπών
  • στο φόβο της αβεβαιότητας που ωθεί τους ηγέτες να οχυρώνονται πίσω από αυτά που ξέρουν
  • στην ανάγκη να ξεμάθουν ηγέτες και υφιστάμενοι αρκετά από αυτά που θεωρούν αυτονόητα
  • στις πρακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ηγέτες προκειμένου να ωθήσουν τους συνεργάτες τους σε εκτός-πλαισίου σκέψη 
  • στις δεξιότητες που οι ηγέτες πρέπει να καλλιεργήσουν, όπως: η αυτογνωσία τους ηγετικού στυλ, η ανάγκη να αναζητούν την αλήθεια, και η ικανότητα να συνδέονται με αντιλήψεις και τρόπους συμπεριφοράς διαφορετικές από αυτές που είχαν συνηθίσει

Επίσης προβλέπεται και ειδική θεματική επικαιρότητας γύρω από τη γεωπολιτική και τις επιχειρήσεις όπου θα μιλήσει ο Alastair Levy, Advisor & thought-leader on geopolitics & risk, Former Global Director of Risk, McKinsey & Company.

Εμπειρίες Ηγεσίας στις συζητήσεις πάνελ που θα διεξαχθούν, θα ανταλλάξουν επί σκηνής την πρώτη ημέρα του συνεδρίου οι κ.κ. Πέτρος Τζαννετάκης, Αν. Δ/νων Σύμβουλος, Motor Oil, Κων/νος Μαύρος, CEO, ΔΕΗ Ανανεώσιμες, Δανάη Μπεζαντάκου, CEO, Navigator Shipping Consultants LTD, Έλενα Καλλονά, Managing Director, Jungheinrich Hellas LTD, Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO, Delloite Greece και Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος & Εκτελεστικός Διευθυντής του ΔΣ της Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώνεται με τη νέα ενότητα «Το Βήμα του Ηγέτη» όπου ο διακεκριμένος διαστημικός επιστήμονας δρ. Σταμάτιος Κριμιζής θα μιλήσει με θέμα: «Ένα ηγετικό άλμα στο διάστημα».

Επιπροσθέτως, η ΕΑΣΕ αξιοποιεί τον χώρο του κήπου του Μεγάρου Μουσικής διοργανώνοντας στο τέλος της πρώτης ημέρας, ένα απογευματινό networking event, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όλοι οι σύνεδροι.

Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων - ΕΑΣΕ - 34ο Συνέδριο Ηγεσίας

Το Σάββατο 27 Μαΐου, η θεματική του συνεδρίου επικεντρώνεται στον άνθρωπο, την ευτυχία, τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Θα μιλήσουν η συγγραφέας και ψυχολόγος κα Φωτεινή Τσαλίκογλου, η ηθοποιός κα Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο ζωγράφος, σκηνογράφος κι ενδυματολόγος κ. Γιάννης Μετζικώφ Παπαδάκης, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου κλείνουν μελωδικά με την εμφάνιση του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

Το συνέδριο θα είναι υβριδικό, θα πραγματοποιηθεί δηλαδή με φυσική παρουσία αλλά και με δυνατότητα παρακολούθησης live μέσω online πλατφόρμας.

Χορηγοί: COSMOTE, Edenred, G-logic, Green Properties, JUNGHEINRICH, Xerox, OTE Academy

Υποστηρικτές: AIG, Athenian Brewery, AVIS, BEWISE, DAIKIN, Designia Insurance Brokers, Linkage, TEIRESIAS, UNISON, VANTAGE

Χορηγοί Επικοινωνίας: ANT1, Direction Business Network

Η ΕΑΣΕ, ως φορέας ανάπτυξης, δημιουργίας και συνεργασίας, εκφράζει και εκπροσωπεί το ανώτατο επαγγελματικό μάνατζμεντ της χώρας από το 1986. Aριθμεί περί τα 500 μέλη, επαγγελματίες μάνατζερ, οι οποίοι διοικούν εταιρίες που απασχολούν περισσότερους από 200.000 εργαζομένους και έχουν συνολικό κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα €61 δισ. Κύριος σκοπός της ΕΑΣΕ είναι η συμβολή της στη βελτίωση του επιπέδου του ανώτατου μάνατζμεντ της χώρας και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Μέσα από τις δράσεις στοχεύει στην δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα μέλη της σε επίπεδο γνώσης, βέλτιστων πρακτικών και κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, με τις προτάσεις της, προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα, τις πρωτοβουλίες και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα», μίλησε για το συνέδριο, για την ελληνική οικονομία και τις εκτιμήσεις της αγοράς για τις προοπτικές της, ο Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων:

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές: Κεραμέως, Βούτσης, Κωτσαντής για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (βίντεο)

Πάρνηθα: Χρυσαετός με πολυμελία πετά και πάλι ελεύθερος (εικόνες)

Εκλογές: Μιχαηλίδου, Αποστόλου, Αντωνίου για την ακρίβεια και τον “Προσωπικό Βοηθό” (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της09:34Άρης - ΠΑΟΚ: συλλήψεις πριν και μετά το ντέρμπι09:15Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)08:52ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας08:38ΑΑΔΕ: Έρχεται το “φορολογικό ξυπνητήρι”08:24Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών από το 201108:11Πάτρα – τροχαίο: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί07:57Ιραν - Ραϊσί: Επίσημα νεκρός ο πρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών07:44Εκλογές - ΤΕΕ: Στασινός και ΔΚΜ νίκησαν με 41%07:30Κέρκυρα: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου από 15χρονο07:17Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία07:03Εορτολόγιο - 20 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:50ΠΑΟΚ – Τούμπα: Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στην απονομή (εικόνες)06:36Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο, δεν υπάρχει ίχνος ζωής06:23Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές την Δευτέρα06:09Πετράλωνα - Καταγγελία: Την φώναξε να καθαρίσει και προσπάθησε να τη βιάσει 23:59Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού23:48Γονιμότητα μετά την ηλικία των 40 ετών: Τι πρέπει να γνωρίζετε23:35Ερντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσης23:22Super League: Η τελική βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια23:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο